Dağdibi ve Karakamış

İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan seçim çalışmalarına Dağdibi ve Karakamış mahallelerinde devam etti. Dr. Arslan, sosyal belediyeciliğin amacının kent sakinlerine maddi ve manevi desteklerde bulunmak olduğunu ifade ederken, “Maalesef vatandaşımız sosyal belediyeciliğin ne olduğunu unuttu. Biz projelerimiz ile bunu yeniden hatırlatacağız. Belediyemizin gereksiz harcamalarını kısıp, tasarruf ederek oluşturduğumuz bütçeleri bu alanlarda harcayacağız” diye konuştu.

Öğrencilere ücretsiz ulaşım

Adapazarı’nda öğrenim gören öğrencilere ulaşım desteği vereceklerini anlatan Dr. Arslan, “Biz çalışmalarımızı tamamladık. Öğrencilerimize ulaşım desteği vereceğiz. Okula gidiş gelişleri ile ilgili güzergahlarında kullanacakları belediye otobüsü kartlarına biz gerekli bedeli yükleyeceğiz. Bir ailenin kaç çocuğu okula gidiyorsa, tüm çocukları için bunları yapacağız” dedi.

Kaynağımız var

Sosyal belediyecilikle ilgili iddialı projelerini açıklamaya devam edeceklerini de vurgulayan Dr. Arslan, “Bize kaynağınız var mı diye soruyorlar. Kaynağını hazırlamadan proje açıklanır mı? Adapazarı Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin reklamını yapmak için ayırdığı bütçe bile bu desteği karşılamaya yetiyor. Zaten büyük bir tasarruf devri başlatacağız. Biz milletimizin parasını gereksiz çalışmalara harcayamayız. Gereksiz harcanacak her kuruşun büyük bir vebali olduğuna inanan insanlarız.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim