Alzheimer merkezi kuracağız

İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, sağlık konusunda ve sosyal destek konusunda ihtiyacı olan tüm vatandaşların yanında olacaklarını söyledi. Dr. Arslan, bu konuyla ilgili olarak çok sayıda projeleri olduğunu belirterek, “Muhtaç ve kimsesiz olan yaşlılarımız için ‘İYİ yaşam evleri’ açacağız. Ücretsiz muayene, ücretsiz ilaç, gıda, yakacak, nakdi ve ayni yardımların yanı sıra ‘Panik Butonu’ ile sağlık ekiplerini çağırabilme imkanı sağlayacağız. Ayrıca örneği Türkiye’de sadece birkaç tane olan, Sakarya’daki büyük ihtiyacı karşılayacak olan Alzheimer merkezi kuracağız.” Dedi.

Her kimsesizin ‘kimsesi’ olacağız

Dr. Arslan, Sakaryalıların hayat kalitelerini yükseltmek amacıyla ürettikleri projeleri her fırsatta paylaştıklarını ve gittikleri her yerde anlattıklarını da belirterek, “Bizler ihtiyaç sahibi olan her kimsesizin yanında olacağız. Onların ‘kimsesi’ biz olacağız. Hangi konuda olursa olsun, hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmayacağız. Adapazarı Belediyesi tüm hemşehrileri ile dost olacak. Veren el olacak” diye konuştu.

Çocuklarımızı sokağa terk edemeyiz

Adapazarı’nda sokakta dilendirilen, madde bağımlısı ve istismar edilen çocuklarla hemen hemen her noktada karşılaşabildiğimizi de vurgulayan Dr. Aydoğan Arslan, “Bu konu en hassas olduğumuz konuların başında geliyor. Hiçbir yerde sokakta çalışan çocuk bırakmayacağız. Kimsesiz kalmış, evden kaçmış veya ailesi tarafından sömürüye uğramış çocuklarımıza yuva olacağız. Madde bağımlısı olmuş çocuklarımızı bu illetten kurtaracağız. Onların geleceklerinden kendimizi sorumlu görüyoruz. Onları terk edemeyiz.” Dedi.

Editör: TE Bilişim