Göktepe ve Çamyolu

İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, Göktepe ve Çamyolu Mahallelerini ziyaret etti. Her iki mahallede büyük ilgi ile karşılanan Dr. Arslan, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti, dertleri dinledi. Mahalle sakinleri özellikle imar ve altyapı ile ilgili sıkıntıları olduğunu belirterek, Dr. Arslan’dan başkan seçilir seçilmez sıkıntılarına müdahale etmelerini istediler.

Vatandaşın rızası olmadan asla!

Temel belediyecilik hizmetlerinde bile büyük sıkıntıların yaşandığı mahalleleri gördükçe çok üzüldüklerini ifade eden Dr. Arslan, “Bu tarihte belediyelerin asli görevleri olan altyapı, imar gibi eksikliklerden bahsetmek utanç verici bir durum. Adapazarı’ndaki 84 mahallenin imar uygulaması yapılmayan 34 mahallesinde imar uygulamalarını 3 yıl içinde bitireceğiz. Bunu yaparken hak sahibi vatandaşlarımızı asla mağdur etmeyeceğiz. Kimsenin kimseye hakkının geçmeyeceği, imar uygulamalarında herkesin birbiriyle helalleşecekleri bir sistem uygulayacağız.” Diye konuştu.

Köy Konakları

Dr. Arslan, Köy Konakları projeleri ile ilgili olarak da bilgiler verirken, “Köy konakları projelerimizi uygulayacağımız yerlerin başında buraları geliyor. Mahalle sakinlerinin ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri mekanlar yapacağız. Mahalle sakinleri düğünlerini, cemiyetlerini, toplantılarını buralarda ücretsiz yapabilecekler. Kreş, yaşlı bakım merkezi gibi mekanlara ihtiyacı olan mahallelerde, bu amaçla da hizmetler verilebilecek. Köy Konakları, mahallelerimizin kalbi olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim