Mutfakta sorun var

İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, Atatürk Sanayi, TOPÇA, Çağlayan Mahallesi ve Perşembe pazarında seçim çalışmalarını sürdürdü. Dr. Arslan’a, gittiği her noktada şikayetlerini ve sıkıntılarını anlatan esnaf ve vatandaşın bir numaralı gündem maddesi ise ekonomi oldu. Dr. Arslan, “Yerel seçimler öncesinde beka sorunu gibi bir suni bir gündem oluşturulmaya çalışılsa da bu yönlendirmenin hiç kabul görmediği açıkça ortada. Çünkü insanlarımızın bir numaralı sorunu mutfak! Esnafımız günlerdir siftah yapamamış. Kepenk kapatan esnaflarımız çok fazla. Sadece TOPÇA’daki esnafımızın yüzde 50’si kepenk indirmiş.” diye konuştu.

Yönetim değişmeli

Bir çok uzmanın yıllar öncesinde bu ekonomik kriz ile ilgili uyarılarda bulunduğunu anlatan Dr. Aydoğan Arslan, “Şimdi kriz, esnafımızı, çiftçimizi ve vatandaşlarımızı o kadar etkisi altına aldı ki, adeta nefes alamayacak duruma geldik. Aynı uzmanlar şimdi seçimden sonrası için uyarılarda bulunuyorlar. Eğer aynı yönetim anlayışı devam ederse, bu günler daha iyi günlerimiz diyorlar. Dolayısıyla 31 Mart’ta Hükümete bir uyarıda bulunmak lazım. Hizmet üretmeyen yerel yöneticileri değiştirmezsek, aynı düzen devam edecek. Karar aziz Adapazarlıların” dedi.

Çözüm var!

Adapazarlıların önünde çok ciddi bir alternatif olduğunu anlatan Dr. Aydoğan Arslan, “Bizler akılcı ve bilimsel projelerimiz ile Adapazarlı hemşehrilerimizin önüne ciddi bir alternatif sunduk. Kenti birlikte yöneteceğimizi söyledik. Sosyal belediyecilik anlayışını getireceğimizi söyledik. Çiftçimize, esnafımıza yapacağımız destekleri anlattık. Gördük ki, kararlı seçmenin sayısı her geçen gün artıyor. Seçim süreci başladığında sandığa gitmeyeceğim diyen seçmenin artık adresi olduğumuzu görüyoruz. Adapazarı’nı güzel ve iyi günler bekliyor” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim