BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, genel başkan yardımcıları,MKYK üyeleri ve BBP Sakarya İl Başkanı Cemal Can ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Birlikte başardık

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “

Vatandaşlarımız ve basın mensuplarının huzurunda sayın genel başkanımıza, genel başkan yardımcımıza, il başkanımıza ve parti mensuplarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın gücünün arkamızda hissedilmesi adına önemli bir ziyarette bulundunuz. Bunun için hem belediyemiz hem de Hendek halkı adına teşekkür ediyorum “ dedi.

Hayırlı olsun

Büyük Birlik Başkanı Mustafa Destici, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na yapmış olduğu hayırlı olsun ziyaretinde “ Hendek’ te arkadaşlarımla birlikte  bulunmaktan büyük memnuniyet duydum. Bu memnuniyetimizi çok üst düzeye çıkaran sonuç ise Hendek Belediyesi’nde bugün Büyük Birlik Partisi’nin Belediye Başkanı olan Turgut Babaoğlu ve ekibinin olması bu sevgimizi ve mutluluğumuzu ziyadesiyse artırmıştır. Öncelikle seçim sonuçlarının Ülkemiz, Sakarya’mız ve Hendek için hayırlı olmasını diliyorum. Seçilen tüm belediye başkanlarına ve meclis üyelerine hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum. Sakarya’ da, Hendek’te partimizi güzel bir şekilde temsil eden ve Hendek’ te de Bayrağı en üste çıkararak bugün belediye başkanlığını kazanan başkanımızı tebrik ve hayırlı olsun ziyareti  için buradayız. Kendisine ve ekibine, seçilen seçilmeyen belediye meclis üyelerine, teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Hepsinin çok önemli katkıları var, biz geldiğimizde bunu gördük. Zaten burada Turgut Babaoğlu’nun yıllara dayanan bir çalışması vardı. Bir kararlılığı vardı ve ekibiyle birlikte bir çalışmanın neticesinde bugün belediye alınmış oldu. Hepimiz hizmet için buradayız. Öncelikli olarak belediye başkanımızın ve belediye meclis üyelerinin hedefi Hendek’imize hizmet etmektir. Hendek’in problemlerini, meselelerini, avantajlarını  ve dezavantajlarını çok iyi bilen bir belediye başkanımız ve ekibi var. Dolayısıyla onlar burada pek çok meselenin kendi imkânları ile üstesinden gelebilecek ehliyetteler ve bu çalışkanlıktalar.”dedi.

“Artık Hendek’in milletvekiliyim”

“Buraya daha önce geldiğimde de söylediğim gibi bende artık Hendek”in milletvekiliyim” diyen Destici “Hendek’e sık sık ziyaretlerimiz olacak. Hendek’in problemlerinin çözümünde daha ileriye taşınmasında noktasında Hendekli vatandaşlarımızın daha müreffeh daha huzurlu ve daha mutlu bir hayat yaşananları için elimizden gelen bütün katkıyı sunacağız. İnşallah belediye meclisinde bizim partimiz olsun diğer parti meclis üyeleri olsun onlarlar da uyum ve birlik içerisinde çalışacağız. Büyükşehir belediye başkanımızla da uyum içerisinde bir çalışma gerçekleştirerek örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya konulacağını ümit ediyorum. Bunun için bütün gayreti göstereceğiz. Biz belediye başkanımıza ve meclis üyelerimize güveniyoruz ve bu güveni seçimlerde de büyük bir başarı ortaya koyarak gösterdiler. Bundan sonra da çalışmaları ile bunu ortaya koyacaklarına ben yürekten inanıyorum. Başından itibaren biz güzel bir ekip olduk ve birbirimize güvendik. Bundan sonra da aynı güven ve kenetlenmeyle yolumuza inşallah güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Buranın gerekli ve hakettiği hizmetleri alabilmesi noktasında elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bunu da birlikle çalışmayla başaracağımıza yürekten inanıyorum “ diyerek hayırlı olsun dikeklerinde bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici daha sonra basına kapalı olarak partlilerle toplantı. Cuma namazını Hendek Merkez Büyük Camii’nde kılan Destici, meclis üyeleri Bayraktepe Tesisleri’nde biraraya geldi.

Editör: TE Bilişim