Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü İlçe Örgütleriyle bir araya gelerek, yerel seçimlerde İlçe Örgütlerinin düşüncelerini almaya başladı. Sapanca da İlçe Yönetimi ve Sapanca İlçesinde görev almış Cumhuriyet Halk partililerle İl Yöneticileri, İl Başkanı, PM üyesi ve Milletvekili bir araya geldi.

Perşembe akşamı Arifiye İlçesiyle, Cuma Akşamı Erenler İlçesiyle bir araya gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi, Cuma günü de Tüm İlçe Başkanları ile İl Başkanlığında yapılacak toplantı ile Yerel Seçimler de Aday adayları hakkında ve Yerel Seçimlerde uygulayacakları stratejileri masaya yatıracak.

Sapanca İlçesinde ki Toplantıya katılan Milletvekili Engin Özkoç, Örgütlerimizin düşünceleri doğrultusunda adaylarımız belirleyeceğiz dedi. Katılan üyeleri dinleyen ve not alan Sayın Özkoç örgütümüzün gösterdiği adayımız etrafında kenetleneceğiz dedi.

Toplantıya Katılan İl Başkanı Erdoğan Isır, “ Bugüne kadar üyelerimiz ve seçmenlerimiz bizlerden desteklerini ve düşüncelerini esirgemediler. Bizler de tabanımız ne istediyse yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. İlçe Örgütlerimizin aldığı kararlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz “ dedi.

Editör: TE Bilişim