Sakarya, Seçimlere Hazır

Erdoğan, "Millet olarak geriye dönüp baktığımızda nasıl badireler atlattığımızı görebiliyoruz. Bu kritik seçimlerde Sakarya'mız iradesine sahip çıkarak destan yazdı," dedi. Sakarya'nın desteğine özellikle teşekkür eden Cumhurbaşkanı, 31 Mart'ta daha güçlü bir destek beklediğini ifade etti.

Sakarya'nın Tarihi Rolüne Vurgu

Cumhurbaşkanı, Sakarya'nın milli mücadelede ve 15 Temmuz'da gösterdiği duruşu övdü ve şehrin Türkiye'nin yükselen yıldızı olduğunu belirtti. Erdoğan, "Sakarya, Türkiye yüzyılı için hazır ve kararlı," diyerek şehrin geleceğe dair önemini vurguladı.

Terörle Mücadelede Kararlılık

Sakarya'nın birlik ve beraberlik ruhuyla terörle mücadelede önemli bir yer tuttuğunu belirten Erdoğan, İHA ve SİHA'larla terör örgütlerine karşı kazanılan başarıları anlattı. Yeni geliştirilen KAAN ile Türkiye'nin savunma gücünün arttığına dikkat çekti.

Sakarya'ya Yatırımlar Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı, Sakarya'da gerçekleştirilen yatırımları da sıraladı. 14 bin 500 kişilik spor alanı, ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar, yeni hastaneler ve millet bahçeleri ile Sakarya'nın gelişimine vurgu yaptı. Ayrıca, Sakarya Üniversitesi Demokrasi Meydanı tramvay hattı ve hızlı tren projeleri hakkında bilgi verdi. Erdoğan, bu projelerle Sakarya'nın daha da gelişeceğini belirtti.

Birlik Mesajı

Erdoğan, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek gelenek; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep beraber Türkiye olacağız," diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bu iradeyle Türkiye'nin yıkılmayacağını vurguladı.

AK Parti protokolü: Yusuf Alemdar, Yunus Tever, Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, Arifiye Belediye Başkan Adayı İsmail Karakullukçu, Erenler Belediye Başkan Adayı Rahmi Şengül, Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Geyve Belediye Başkan Adayı Metin Atalay, Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Karapürçek Belediye Başkan Adayı Ümit Bodur, Karasu Belediye Başkan Adayı İshak Sarı, Kaynarca Belediye Başkan Adayı Mustafa Özel, Kocaali Belediye Başkan Adayı Turan Yüzücü, Pamukova Belediye Başkan Adayı Fatih Akın, Sapanca Belediye Başkan Adayı Recai Çapoğlu, Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Söğütlü Belediye Başkan Adayı Selçuk Kurt, Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı, bakanlar, milletvekilleri ve genel başkan yardımcıları kürsüye çıkarak halkı selamladı.

AK Parti'nin Sakarya mitingi Foto Galeri: AK Parti'nin Sakarya mitingi

Editör: Rabia KAYA