AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı yapılan Milliyetçi Hareket Partisi'nin Karasu İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ile görüşen Başkan Adayı Ekrem Yüce, yakalanan uyum ve işbirliği ile hem Sakarya'da hem de Türkiye'de Cumhur İttifakı'nı başarılı olacağını söyledi.

Cumhur İttifakı başarılı olacak

MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, "Genel seçimlerde ittifakın provasını yaptık. Şimdi ise daha tecrübeli bir şekilde hareket edeceğiz. İnşallah önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben şuuruyla bu işi başaracağız. Karasu'da Cumhur İttifakı'nda bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Hem şahsınızın hem de İshak Sarı'nın ülkesini seven ve hizmete talip olan kişiler olduğunuza inancım tam" dedi.

Birlikten kuvvet doğar

Cumhur İttifakı'nın önemine değinerek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Bu ittifak bizlere bir lütuftur. Geride bıraktığımız genel seçimlerde birlikte hareket ettik ve kazandık. Aksi bir durumda ülkemiz çok zor günlerle karşılaşacaktı. Biz; mevzu vatan dedik ve gerisini teferruat saydık, ittifakımızı kurduk. Birlikten kuvvet doğar ve biz işbirliği içerisinde daha müreffeh bir Türkiye'yi kurmak için çalışacağız. Mevlam yardımcımız olsun. Cumhur İttifakı'nın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim