CHP Hendek İlçe kadın kollarının 8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü nedeniyle düzenlediği gece yankı buldu!

Program açılış konuşmasını Hendek ilçesinin tanınan simalarından Zafer Konuk ve Radyo program yapımcısı Ayhan Kanaç ile birlikte başarılı sunumları ile devam eden gecede,

CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, konuklara emekçi kadınlar günün tarihçesini anlatıp kurtuluş savaşında vatanı için mücadele eden kahraman Türk kadınlarımıza minnetini belirterek katılım gösteren değerli konuklarına teşekkür ederek sözlerini tamamlamıştır.

CHP Hendek ilçe kadın kolları Başkanı Nevin Kuru Şeşen, Ülkemizde ailenin ve toplumun direği olan kadınlarımızı her alanda mücadele veren mücadeleci kadın ruhuna değinmiş ve konuklarına teşekkür ederek sözlerini tamamlamıştır.

Katılımı yüksek seviyede olan geceye bütün yoğunluklarına rağmen CHP Hendek teşkilatına dayanışma örneği sunan ve katılımlarıyla onurlandıran CHP Grup Başkan vekili Engin Özkoç yine Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer birer konuşma yaparak konukların yüreklerine su serpmişlerdir.

Yoğunluğuna rağmen parti meclis üyemiz değerli Ayça Taşkent aramızdaydı onur duyduk.

Yoğun programı olmasına rağmen İlçesinin yanında olan masa masa dolaşıp konukların kadınlar gününü kutlayan değerli İl Başkanımız Erdoğan Isır ve İl Kadın kolları Başkanı Azize Çeroğlu diğer İlçe Başkanlarımız geceden ayrılırken Hendek İlçe teşkilatına teşekkür ettiler.

Kocaeli’nden gecemize katılan CHP Milletvekili adayı Kocaeli’nde yönetimlerinde eşsiz çalışmalarıyla tanınan Tamer Aktaş gecede kısa bir konuşmanın ardından Nazım Hikmetin kadınlarımız şiirini tüm emekçi kadınlarımıza okumuştur.

İzmir'den İlçemize gelerek konuk olan değerli Radyo program yapımcısı şair yazar Ayhan Kanaç sanat müziği eserleri yanı sıra kendisine ait olan kadınımsın şiir'iyle birlikte sunumuyla gecemize emek ve renk katmıştır.

Sakarya'mızın değerli şair ve yazarı Eylem Karabulut kendi şiirlerini yürekten çıkan o güzel yorumuyla konuklara büyük keyif yaşattı.

Orkestra ve müzikte yine büyük yeteneklerini konuşturan sevgili Yalçın ve Gökhan'nın müzikleri ve okudukları parçalarıyla geceye coşku vermişlerdir Hendek teşkilatı olarak kendilerine sonsuz Teşekkür Ederiz.

Gecenin sonunda konuklara çiçek takdimi ile İlçe teşkilatımızın emeği geçen herkese teşekkür edildi ve gecenin finali 10 yıl ve İzmir marşlarının hep birlikte son buldu.

Editör: TE Bilişim