Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu ve Kadın kolları Genel Başkanlığı'nca, kadın üyelere yönelik düzenlenen Temel Siyasi Eğitim programı tamamlandı.

Parti binasında gerçekleştirilen ve iki gün süren eğitim programı değerlendiren CHP Sakaya İl Kadın kolları Başkanı Emel Bircan, programa katılan üyelere duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Bircan, şunları söyledi:

"Partimizin her alanda yükünü omuzlarında taşıyan ve saha çalışmalarında lokomotif güç olan kadın kollarının değerli üyelerinin bilgi ve becerilerinin, teknolojik, siyasal, ekonomik gelişmeler doğrultusunda değişmesi, verimliliklerinin arttırılması, iletişim becerilerinin geliştirilmesi dolayısıyla parti örgütümüzün güçlendirilmesi amacıyla parti içi eğitim çok önemlidir. Ortak söylem ve eylem birlikteliğinin hayata geçmesi amacıyla CHP Parti Okulu ve Kadın Kolları Genel Başkanlığının birlikte aldığı karar gereği Sakarya’da da kadın üyelerimiz için Temel Siyasi Eğitimi (ÜTSE) programı gerçekleştirilmiştir. Eğitim 2 gün sürmüş olup kadınlarımız yine farkını ortaya koymuşlardır. Eğitim konusundaki duyarlılıklarına teşekkür ediyoruz."

Editör: TE Bilişim