CHP ilçe başkanı Fatma kurtuluş “ Yeni kente temsilcilik büromuz açıyoruz başarı hepimizin başarı inanların. Birlikte omuz vererek çalışacağız başarı için maddi manevi güç katan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinizin hepimizin yolu açık olsun bölgeye temsilcilik hayırlı uğurlu olsun ”dedi.

CHP il Başkanı Erdoğan Isır “ Bir mesajla hepiniz açılışa iştirak etiniz hiçbir siyasi partide mesaj atarak partili üyeleri toplamasınız bu nedenle tüm CHP üyeleri olarak kendimizi lütfen alkışlayın aziz Aktürk’ün izinden gidiyoruz.

Erdoğan Isır,”16 ilçenin tüm başarısı yöneticilerindir. Başarısızlık varsa o de benim il başkanı olarak benim başarısızlığım olsun. Örgütlerimizin yöneticileri özeri ile başarılı çalışmalar yapıyorlar. Adapazarı ilçe örgütünü başkanını kutluyorum yeni kentte partimizin temsilciliğini açtı tebrik ediyorum kutluyorum. İl yöntemindeki arkadaşlarımızda başarılı şekilde çalışıyorlar güzel çalışma yapan her arkadaşımın yanındayım. Büyük mahallelerimizde aynı şekilde temsilcilikler açılarak partilerimize vatandaşlarımızın hizmetine ulaşmak için çalışmaların sürdürülmesini istiyorum. Yeni kent büromuz hayırlı uğurlu olsun” dedi

Konuşmaların ardından CHP yeni kent temsilcilik bürosu kurdele kesilerek hizmete açıldı. açılış hatırasına için çekilen fotoğraflarla program sona erdi.

Sakarya valilik kampüsü yanında bulunan iş merkezinde CHP Adapazarı Örgütü Temsilciliği Açılışına ilçe belediye meclis üyesi haluk Akbay Serdivan Belediye Meclis Üyesi Sebahattin Bayhan CHP eski Sakarya milletvekili Turgut Boztepe ve kalabalık CHP üyeleri katıldı.

Editör: TE Bilişim