CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç tarafından ağırlanan partililer, önce Partinin TBMM Grup Toplantısını izlediler. Ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kabul edilen CHP Sakarya yönetimi, Genel Başkana, Adalet Yürüyüşü’nün Sakarya’daki yansımaları ve kentin gündemiyle ilgili bilgi sundu.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu da Adalet Yürüyüşü’nün Sakarya etabında, kent girişindeki karşılamadan, katılıma ve uğurlama sürecine kadar örgütün gösterdiği başarıdan dolayı yönetime teşekkür etti.
CHP İl Başkanı Taşkent , ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Grup Başkanvekili, Ankara Milletvekili Levent Gök, Genel Başkan Başdanışmanı, İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, TBMM İdare Amiri, Çorum Milletvekili Tufan Köse, İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile de bir toplantı gerçekleştirdi.
Bu toplantıda da ülke ve Meclis gündemine ilişkin partililere bilgi verildi. CHP’lilerin kişisel görüşleri alındı ve Sakarya kamuoyundaki yansımalarla ilgili de değerlendirmeler yapıldı.

Editör: TE Bilişim