Koludra, CHP İl Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında,önceki gün gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısına ilişkin eleştirilerde bulundu. Koludra, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk iki toplantısından sonra canlı yayının kesilmesini eleştirdi. Görüntüleri istediklerini ifade eden Koludra, “Halka açık bir toplantının, seçilmiş üyesi olarak hakları olan mevcut tutanaklara yansıyan görüntüleri istedik. Gerekçe istedik gerekçe göstermediler. CD’leri istedik ‘başkana soracağız’ dediler. Herhalde mahsurlu buluyorlar, ama neyi mahsurlu buluyorlar bilemiyoruz” dedi.

Meclisten canlı yayın yapılmaması halinde her toplantı sonrasında basın açıklaması yapacağını söyleyen Kaludra, “Şunu söyleyeyim sayın başkanımın izniyle, eğer bizim meclisteki konuşmalarımız karartılmak veya orada Sakarya’yı ilgilendiren konularla alakalı gündeme getireceğimiz hususlarda kamuoyunun bilgi edinmesi önlemek toplantıdan bir gün sonra oradaki olayları, değerlendirmelerimizi basın toplantısı ile duyuracağız. Soplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Gerekirse mahalle muhtarlarına, köy muhtarlarına kadar inip bu sorunları hem yaptıklarımızı hem de teklif ettiklerimizi ve yapılmayanları insanlarla paylaşacağız” diye konuştu.

“Meclis şehrin sorunlarıyla ilgilenmiyor”

Geçen zaman içerisinde meclisin, şehrin sorunlarını çok fazla üstlenmediğine şahit olduklarını anlatan Koludra, CHP Büyükşehir Meclisi’nde bugüne kadar gündeme getirdikleri sorun ve çözüm önerilerini basınla paylaştı.

Editör: TE Bilişim