CHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, onlarca otobüs ve minibüsten oluşan bir konvoy yaratacaklarını belirterek, “Ülkemiz için bir bayramın arifesinde, milyonların arasında yer almak, sesini duyurmak isteyen tüm hemşehrilerimize otobüslerimizde yer var; birlikte gidecek, birlikte döneceğiz” dedi.

Özkoç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz, Sakaryalıları bir tarihe ortak olmaya çağırıyoruz. Biliyorsunuz Adalet Yürüyüşü’yle bir duvarın üzerine yürüdüğümüzü söylemiştik. Ve aynı meydanda bir yıl önce, bu duvarı, birlikte yıkacağımıza söz vermiştik. Şimdi o gün geldi. Maltepe’de milyonlar toplanacak; tek ses, tek yürek Artık Tamam diyeceğiz. Göreceksiniz elbirliği, güçbirliğiyle ülkemize hak, hukuk, adaleti getireceğiz, huzuru, kardeşliği sağlayacağız.

Bu tarihe tanıklık etmek, ben de oradaydım diyebilmek isteyen tüm Sakaryalıları, Cumartesi günü sabah 9’da Palmiye Caddesi’ne bekliyoruz. Buradan birlikte hareket edeceğiz. Büyük ve coşkulu bir konvoyla miting alanına varacağız. 81 milyonun Cumhurbaşkanı’na, umutlu yarınlara beraber sahip çıkacağız.”

ISIR: “HEDEFİMİZ 5 MİLYON”

Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır da Maltepe’de tarihi bir mitinge imza atacaklarını vurgulayarak, “Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce, Cumartesi günü, 1,5 aylık kampanyanın 107. ve son mitingini gerçekleştirecek. Türkiye’ye ve dünyaya önemli mesajlar verecek. İçinde bulunduğumuz tarihi süreci, tarihi bir mitingle noktalamak istiyoruz; 5 milyonu hedefliyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu coşkuya, umuda ortak olmaya davet ediyoruz. Gelmek isteyen herkese otobüslerimizde yer var, İl Başkanlığımıza başvurabilir, detaylı bilgi alabilirler. Cumartesi sabahı, saat 9’da Palmiye Caddesi’nden hareket etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

CHP’LİLER YARIN DA GAR MEYDANI’NDA TOPLANIYOR

Cumhuriyet Halk Partililer, yarın da Sakarya’da bir miting yapacak. Cuma akşamı saat 21’de Gar Meydanı’nda buluşacak CHP’liler, “Trenimizi Geri İstiyoruz” diyecek.

CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özkoç, Adapazarı Garı’na ve Haydarpaşa Ekspresi'ne sahip çıkmak isteyen tüm Sakaryalılara çağrı yaptıklarını belirterek, “Garımızı çürümeye, Adapazarı-Haydarpaşa Ekspresi'ni unutulmaya terk ettiler. İkisini de geri istiyoruz. Haydarpaşa, yıl sonuna kadar tamamlanıyor. Yetkilileri, bir an önce hazırlıklarını bitirmeye, Garımızı ve Adapazarı-Haydarpaşa Ekpresimizi, sefere hazır hale getirmeye çağırıyoruz. Tarihimiz için, ucuz, güvenli, konforlu ulaşım hakkımız için sesimizi çoğaltmaya, birlik olmaya ihtiyacımız var. Bir olursak, bu işi de başarırız” diye konuştu.

Öte yandan, Cumhuriyet Halk Partisi, her akşam başka bir mahallede gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam, Özkoç ve diğer milletvekili adayları Mehmet Selçuk, Elif Yar, Refik Karakaş, Mehmet Bağdat, Aytül Uşaklıgil, Gözde Nur Yıldız ile CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır ve parti yöneticilerinin katılımıyla Balbalı Köyü’nde gerçekleşen buluşma, bu akşam da Sapanca İlçe Meydanı’nda yapılacak.

Editör: TE Bilişim