CHP Adapazarı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, ilçe binasında gerçekleştirildi. CHP İl Başkanı Erdoğan Isır’ın da katıldığı toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, tüm partililere seçim sürecindeki gerçekleştirdikleri özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

YÜZDE 50 FARK VAR

Adapazarı’nda gerek seçim öncesi çalışmalar gerekse sandık güvenliği bazında yapmaları gerekeni yaptıklarını belirten Fatma Kurtuluş, seçim sonuçlarının CHP’de bir değişimi gerekli kıldığını söyledi. CHP’nin Cumhurbaşkanlığı oyunun milletvekili oylarından yüzde 50 farklı olduğunu belirten Kurtuluş, “Halkımız; umut, yenilik, değişim istiyor demektir. CHP artık sürekli kaybeden ve muhalefet kalan değil, kazanan CHP olmak zorundadır” dedi.

ENERJİ YAKALANAMADI

Kurtuluş, milletvekili listeleri hazırlanırken örgütlerin görüşü alınmadığı için tabanın küstürüldüğünü ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yakaladıkları enerjinin milletvekilliği seçimlerinde yakalanamadığını ifade etti. Kurtuluş’un konuşmasının ardından geçmiş ve gelecek politikalarla ilgili üyelerle görüş alışverişinde bulunuldu ve toplantı sona erdi.

Editör: TE Bilişim