Enis Ceylan tarafından yazılı yapılan açıklama şöyle;

AK Parti Kadın Kolları tarafından 21.Mart Salı günü Sapanca’da gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’in yaptığı açıklama kabul edilebilir değildir. Sayın Yılmazer ne demek istediğini ve bu dediğinin nereye gideceğinin farkında değilsin diye düşünmek isterim. Ancak senin söylemin için şu Atasözü çok uygun “dervişin fikri ne ise zikri de odur” , kaldı ki bu tarz açıklamalar mensubun olduğun partinin yetkileri tarafından da geçmişte yapılmıştır. Ancak şunu unutmayınız, Cumhuriyet, köhnemiş zihniyet tarafından yıkılamayacak kadar güçlüdür.

Sizin gibi Cumhuriyet görünümlü saltanat sempatizanı Cumhuriyet düşmanlarına 16.Nisan’da yüce Türk milleti gerekli cevabı verecektir.

100 yıllık plan, düşünceyi ve fitneyi ortadan kalkacak ifadesiyle Cumhuriyet'e saldırma amacınız acı bir gerçeklik olsa da, bu düşüncede olan kafaların ülkemizde edindikleri yerin bile Cumhuriyet sayesinde olduğunu unutmamalıdır. Sayın Yılmazer, siz Cumhuriyet sayesinde demokratik seçimle belediye başkanlığı görevindesiniz bunun farkındasınız değil mi? Cumhuriyet, sonsuza kadar bu ülkenin rejimi olmaya devam edecektir.

Editör: TE Bilişim