Uzun yıldan beri Demokrat Parti (DP) Serdivan ilçe başkanlığını ve il yönetiminde görevini yürüten Cengiz Karabaş, il binasına gelerek Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvuru formunu DP il Başkanı İsmail Ergül’e teslim eden aday adayı Karabaş, “DP kurulduğundan bugüne kadar her kademede görev yaptım. Bu dönem ise hep birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. “ dedi.

Başkan aday adayı Karabaş’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan DP il Başkanı İsmail Ergül ise, “İnşallah Sakarya ilimize hayırlar getireceğine inanıyorum. Sakarya’nın sorunlarını hep birlikte biliyoruz. Şunu inanıyorum ki 31 Mart’ta vatandaşlarımız gereğini yapacağını inanıyorum. Hak eden hak ettiği yerde olacaktır. Bizden diğer partilere gitmiş olanlar olabilir. Ama bizim kapımız her zaman açıktır. Bu seçimlerde kendi adaylarımızla birlikte seçime gireceğiz. Büyükşehir Belediye olmak üzere birkaç ilçe belediye başkan aday adaylarımız daha önce kamuoyuna açıklamıştık. Ve açıklamaya da devam edeceğiz. Genel Başkanımız Gültekin Uysal’la çıktığımız bu davada tertemiz ve pırıl pırıl belediye başkan adaylarımızla birlikte Sakarya’ya talip olacağız. “ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim