Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Karargah Başkanı Ali Ahmet ÇELİK; “Karargah Başkanlığı olarak planlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geldiğimiz noktada ilçe yönetimleri, mahalle teşkilatları, hanım kolları, gençlik kolları ve istişare kurulu üyelerimizle yapacağımız görüşmelerle belediye başkanı adaylarımız ile belediye meclis üyesi adaylarımızı tespit edeceğiz ve halkımızın beklentilerini karşılayacak, Milli Görüş belediyeciliğini yeniden hayata geçirecek, halka hizmet Hakka hizmettir anlayışıyla çalışacak liyakat sahibi kişilerle seçmenimizin huzuruna çıkacağız. Milletin derdi ile dertlenen bir teşkilat olarak Sakarya’da yaşamakta olan her seçmenimize tek tek ulaşma gayesiyle var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Sakarya’ da belediyecilik anlayışının mevcut iktidar döneminde sorunların çözümüne yönelik değil, pansuman tedbirlerle geçiştirilen göstermelik hizmetlerden oluştuğunu dile getiren ÇELİK; “Saadet Partisi kadroları olarak yerel seçimlerde öncelik verdiğimiz husus halkın huzur bulduğu ve kaliteli yaşamın hüküm sürdüğü bir Sakarya şehri meydana getirmek ve hangi belediye olursa olsun başkanlığının kapısının halka açık olduğu bir zihniyeti hayata geçirmektir” diye konuştu.

Saadet Partisi’nin seçim konseptinin “çare var” sloganı üzerinden oluştuğunu söyleyen Ali Ahmet ÇELİK; “Her seçim döneminde alternatifsizlik algısı meydana getirilmeye çalışıldığını görüyoruz. Ve diyoruz ki; bu mevcut bozuk düzenin düzelmesi, belediye hizmetlerinin ranta yönelik değil halka yönelik yapılması, Sakarya’ mızın layık olduğu konuma getirilebilmesi için çare var. Bu çarenin adı Saadet Partisi’ dir” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim