MHP Sakarya Milletvekili ve Muhammed Levent Bülbül, “Cumhur İttifakı, genel seçimleri kapsayan bir ittifaktı. Şu an görünen; partilerin yerel seçime kendi başına gireceğidir. MHP olarak iddialıyız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Muhammed Levent Bülbül, Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesinin ardından Sakarya'da parti teşkilatlarıyla buluşmaya başladı. MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İl Yönetim Kurulu ve milletvekili adaylarının da Bülbül'e eşlik ettiği ziyaretler, Hendek ve Akyazı’da devam etti.

‘TEŞKİLATLAR İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIR’

Seçimlerde gösterdikleri çalışmalar nedeniyle teşkilat yöneticilerine ve partililere teşekkür eden Bülbül, çalışmalarını teşkilatlarla yürüteceğinin mesajını verdi. Herkesin kendisine ulaşabileceğini, kapısının herkese açık olduğunu söyleyen Bülbül, “Meseleleri teşkilatlarımız ile birlikte çözüme kavuşturmak istiyoruz. Teşkilatın referansı bizim için her zaman önemlidir. İlçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz, bizim burada gözümüz kulağımız. Teşkilatlar, işimiz kolaylaştırır" diye konuştu.

‘İTTİFAK GENEL SEÇİMLER İÇİNDİ’

Hendek ziyaretinde yerel seçimlere de değinen Bülbül, “Cumhur İttifakı, genel seçimleri kapsayan bir ittifaktı. Sonuç itibariyle de Cumhur İttifakı hem Cumhurbaşkanımızın seçilmesi hem de Meclis'te çoğunluğun elde edilmesiyle başarıya ulaşmıştır. Şu an için görünen ise partilerin yerel seçime kendi başına gireceğidir” dedi. MHP olarak iddialı olduklarını kaydeden Bülbül, iyi bir hazırlık ve disiplinli bir çalışmayla yerel seçimlerden başarıyla çıkabileceklerini ifade etti.

‘TÜRKİYE OPERASYON YEMESİN’

MHP Akyazı İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde ise ABD krizine değinen Bülbül, “MHP'nin derdi; Türkiye operasyon yemesin. Bu da Türkiye'nin birlik ve beraberliğiyle mümkün. Milletimizin desteği ve iradesi ortada. Hiçbir güç millet iradesine boyun eğdiremez" ifadelerini kullandı.

‘AÇBA’NIN ÖRNEK DAVRANIŞI’

Bülbül, Akyazı'daki teşkilat ziyaretinde kendisine eşlik eden MHP 25 ve 26’ncı Dönem Milletvekili Zihni Açba'ya da ayrıca teşekkür etti. Açba'nın yeniden aday olmamasına karşın, seçim çalışmalarında aktif rol aldığını belirten Bülbül, "Siyasette sıra dışı ancak örnek bir davranışla karşı karşıyayız. Aday olmayanlar genelde sırra kadem basar. Sayın Açba bunun aksini gösterdi. Makamlar gelip geçici. Biz de vakti geldiğinde inşallah bu örnek davranışı devam ettireceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim