Sakarya Ülkü Ocakları'nın, Geyve'de iftar yemeği eşliğinde düzenlediği "İlk Oyum MHP'ye" toplantısında konuşan Bülbül, Türkiye'nin yeniden inşa edileceğini, Milliyetçi Hareket Partisi'nin de milli ve yerli bir anlayışla tüm kurum ve kuruluşların şekillendirileceği bu yeni süreçte belirleyici olacağını ifade etti.

"Türkiye, bir 15 Temmuz vakası daha kaldıramaz" diyen Bülbül, "Türk düşmanlarının galip gelmeye çalıştığı, Türk devletinin yok edilmek istendiği bir ortamda Ülkücü ve Milliyetçi Hareket devletiyle, milletiyle beraber olacaktır. Bundan başka alternatif yok" dedi.

Bülbül, 15 Temmuz kalkışmasının hafife alınmasını ise sert dille eleştirerek, "15 Temmuz darbe değildir, asıl 20 Temmuz'a bakın deyip sözüm ona olağanüstü halin ilan edildiği günü darbe göstermeye çalışarak 15 Temmuz'u sulandırmaya çalışanlardan olamayız. 15 Temmuz'a tiyatro, senaryo deyip bırakın ne halleri varsa görsünler diyemeyiz. Bizler, Yenikapı ruhuyla Türk Milletine bağlılığını teyit eden ve Türkiye'nin yeniden inşa sürecinde, milli ve yerli bir anlayışla tüm kurum ve kuruluşlarının şekillendirileceği süreçte belirleyici olacak ve bu noktada da iradesini açıkça ortaya koyan bir hareketiz" diye konuştu.

15 TEMMUZ GECESİ

MHP'nin gönüllere girdiğini ve hakkının teslim edileceğine inandığını ifade eden Bülbül şöyle devam etti:

15 Temmuz gecesi ve sonrasında Türk Milleti bir vesileyle de liderimizi ve hareketimizi bir kez daha tanıma fırsatı buldu. Şimdi hangi köye gitsek, hangi sokağa girsek, hangi esnafı ziyaret etsek, Allah sizden razı olsun diyor. O gece hiç kimsenin tavrını açıklamadığı, açıkça ortaya koymadığı bir anda Devlet Bahçeli çıktı ve saat 21.30'da, daha darbenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin belli olmadığı bir vakitte, karşı bir duruş gösterdi. Cumhurbaşkanımızın kardeşim dediği Allah kulu yanında durmazken, Genel Başkanımız ve milliyetçi hareket, devletin hükümetin ve aynı zamanda cumhurbaşkanının yanında yer almıştır. O hainler başarılı olsalar belki ertesi gün boynumuza yağlı urgan bile geçirilebilirdi. Fakat bunu hiç düşünmedi benim liderim ve teşkilatım.

Bunlar Türk milletinin unutacağı işler değildir. Sokak sokak gezdiğimizde 'Allah sizden razı olsun ' diyor insanlar. Ve Allah'ın izniyle inanıyoruz ki, bu milletin, MHP'ye hak ettiği değeri vereceği günler yakındır. Gelecekte ortaya çıkabilecek sıkıntılara karşı da milletimiz, MHP'nin mecliste güçlü şekilde temsil edilmesini sağlayacak desteği verecektir. İnancımız tamdır ve buna ihtiyaçta vardır. Dünya bir savaşın eşiğinde, bölgemiz kaynamakta. Türkiye'nin güneyinde olup bitenler hafife alınacak düzeyde değildir. Türkiye, sivrisineklerle uğraştığımız ortamdan bataklıkları kurutacak ortama gelmiştir. TSK şuan Kandil'e inmektedir. Allah onların yar ve yardımcısı olsun.

Bülbül, Türk milliyetçilerinin Kandil'e giderek bataklığı kurutmaya çalışan kahraman Mehmetçiklerin yanında olduğunu da belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin duacısıyız. Onların başında olan Temel paşaların apoletlerini sökmeye kalkışanların tabi ki yanında olmayacağız. Herkes Milliyetçi Hareketin durduğu yere iyi baksın. MHP varsa, sıkıntı olmaz, ihanet olmaz, terör olmaz ve Türk'e düşmanlık olmaz. Biz varsak bunların alayı sökülüp atılır Allah'ın izniyle. Bu inanç ve kararlılıkla yola devam ediyoruz. Bizimle olanlara bu yolu yürüyeceğiz. Beraber olanlardan Allah razı olsun, olmamayı düşünenlerin de Allah yolunu açık etsin" şeklinde konuştu.

Seçim çalışmalarına Akyazı, Ferizli ve Geyve ilçelerinde devam eden MHP Adayı Levent Bülbül, Akyazı'da esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Küçücek mahallesinde seçmenle buluştu. Bülbül, tıpkı Küçücek'te olduğu gibi Ferizli'nin Kusca ve Bakırlı mahallerinde de yoğun ilgi gördü.

FERİZLİ'DE KONUŞTU

Bülbül, Ferizli ziyaretinde ise "Temsil imkanını bize verin. Biz sizi yalnız bırakmayız, yüzünüzü yere düşürmeyiz. Bu memleket için ne gerekiyorsa elimizden geleni yaparız. Buna inanın. Sakarya'nın ve Ferizli'nin de mücadelesini vereceğiz. Top yekun mücadeleyle bu sıkıntılı günleri aşacağız İnşallah, biz ümitliyiz. Nesillerimizi, hür ve bağımsız koşullar altında yetiştirmenin gayreti ve arzusu içerisindeyiz. Allah nasip eder ve seçilirsek, Ankara'da sizlerin açık bir kapısıyım. Kapımızı kapalı görmez, çalmaya gerek duymazsınız. Kıpımız her zaman sizlere açık" dedi.

Editör: TE Bilişim