Ziyaret

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Serdivan İlçe Başkanı Okan Çelebi ile birlikte, Serdivan Sosyete pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf işlerin çok kötü olduğundan, vatandaşlar ise pahallıktan şikayet ettiler.

Asıl beka

Milletvekili Ümit Dikbayır, ülkemizdeki beka sorununun mutfakta ve milletimizin hayatını devam ettirmesinde olduğunun herkesçe göründüğünü ifade ederek, “Devletin bekası diye bir şey uydurdular. Tutmadı. İYİ Parti anketlerde yükselmeye devam etti. Çünkü insanlarımız bekanın ne ile ilgili olduğunu çok iyi biliyor.” Diye konuştu.

İYİ Parti’nin yükselişini engelleyemiyorlar

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Cumhur ittifakının milletimizi bu sefer de “Terör örgütleri ile birlikte bir raya gelen Zillet ittifakı” şeklinde bölmeye çalıştığını, milletimize hakaretler ettiğini belirterek, “Bu da ters tepki. Çünkü baktılar ki, terör örgütleri ile birlikte hareket ettikleri iftiralarını attıkları milletimizin oranları yüzde 65-70’lere ulaşmış. Şehit babalarını kendilerine oy vermedikleri için ‘Zillet ittifakı’ olarak nitelediler. Bu haksızlığı dile getiren İYİ Parti anketlerde yine yükselişe geçti.” Dedi.

Tehdit

İYİ Parti’nin yükselişine engel olamayan Cumhurbaşkanı’nın şimdi de son çare olarak tehditlere başvurduğunu anlatan Milletvekili Ümit Dikbayır, “dün söylediklerini bugün yalanlama konusunda usta olanlar, bir süre sonra biz milletimize zillet demedik derlerse yine şaşırmayacağız. Hakaretlerinden sonuç alamayınca bu sefer kendilerine hakaret edildiğini rolüne soyundular. Meydanlarda aylardır ‘zillet-illet diye bağıranlar’ kendileri değilmiş gibi. Demokrasiye kara leke olarak geçecek söylemlerden birine daha Sayın Cumhurbaşkanı imza atmıştır. Genel Başkanımızı tehdit etmiştir. Onu hapse attırmakla tehdit etmiştir.” Şeklinde konuştu.

28 Şubat’ın hortlamasına izin vermeyiz

28 Şubat’ta yine dönemin İçişleri Bakanı olan Genel Başkanları Meral Akşener’in hedef tahtasına konulmuş olduğunu hatırlatan Milletvekili Ümit Dikbayır, “O dönem devletimizin başka bir organının hedefinde, demokrasinin karşısında, milletimizin yanında dimdik duran bir isim vardı: Meral Akşener. Bugün de Devletin başka bir organının Cumhurbaşkanının hedefinde yine aynı isim var. Hakaretlere uğrayan milletine ‘Zillet-İllet’ dedirtmediği için. Milletinin yanında duran isim: yine Meral Akşener. 28 Şubat adeta yeniden hortlamaya çalışılıyor. Üstelik bunu hortlatan da 28 Şubat ürünü olduğu iddia edilen bir partinin Genel Başkanı tarafından yapılmıştır. Biz buna izin vermeyeceğiz. Milli iradeye saygısızlık yapanlara hangi makamda olursa olsun milletimiz gereken cevabı vererek izin vermeyecektir.” dedi.

Bizim için ‘paye’

Genel Başkanlarına, milletimizin yanında durduğu ve diktelere karşı dik durduğu için yapılan saldırıların kendiler için bir ‘paye’ olduğunu da vurgulayan Milletvekili Dikbayır, “Tarih Meral Akşener’i, en zor anlarda bile milletinin yanında dimdik duran, milletinin hakkını savunan bir isim olarak yazacak. Milletinin yanında, milletinin iradesini korumak adına Paşalara, Cumhurbaşkanlarına boyun eğmeyen bir isim olarak yazacak. Aynı tarih de yine birilerini, Terörist başına ‘Sayın’, aziz şehitlerimize de ‘kelle’ dediği için 3 kuruşluk manevi tazminata mahkum edilmiş bir isim olarak yazacak.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim