CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, “Çiftçimize hak ettiği değeri vereceğiz. Söylem değil proje üreteceğiz. Tarımsal Üretim Modelinde yerel bir belediyenin neler yapabileceğini Türkiyeʼye göstereceğiz” dedi.

CHP Adapazarı Belediye Başkan adayı İsmail Kılıç, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kılıç son olarak Karaköy ve Rüstemler mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi ve projelerinden bahsetti. Kılıç’a ziyaretinde CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Burada konuşan Kılıç, “CHP Adapazarı Belediye Başkan adayı olarak önemli bir yola çıktık. Bugün burada da gördüm ki belediye buraya 15 yıldır uğramamış. Bu ilgisizliğin ve yok sayılmanın bir sebebi olamaz. Biz bunu değiştirmek için göreve talibiz” dedi.

HERKESE GÖSTERECEĞİZ
Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Gittiğimiz köylerde insanların tek gündemi ekonomi. İnsanlarımız artık ürünlerinden para kazanamıyor. Çiftçimiz artık değerli olduğunu hissedemiyor. Merak etmeyin bizim bu kötü gidişata ciddi çözümlerimiz var. Çiftçimize hak ettiği değeri vereceğiz. Söylem değil proje üreteceğiz. Tarımsal Üretim Modelinde yerel bir belediyenin neler yapabileceğini Türkiye’ye göstereceğiz.” İrem KARABACAK

Editör: TE Bilişim