Mahalle gençlerinin meşalelerle karşıladığı İspiroğlu; “Her mahallede olduğu gibi Kurudere’de aynı coşku, aynı heyecanı hissediyoruz. Bu büyük desteğin karşılığını vereceğiz ve beklentilerinizi boşa çıkartmayacağız. Karasu’yu yeniden hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Salı günü Kurudere Mahallesi’ni ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Mehmet İspiroğlu, mahalle girişinde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Mahalle sakinlerinin eşliğinde meydana kadar gelen İspiroğlu’nu burada da mahalle gençleri meşalelerle karşıladı. Esnafı ve kahveleri gezen Belediye Başkan Adayı Mehmet İspiroğlu; “Kurudere’nin bu güzel insanlarının hepsinde aynı ışıltıyı görünce bir kez daha emin oluyoruz ki birlik olursak kimse bizlerin karşısında duramayacak. Önce Yüce Allah’ın izni, sonra da siz değerli Karasu halkının büyük desteği ile yeniden Karasu’yu yönetme görevi bizlere layık görülecek ve hep birlikte güzel Karasu’muzu daha güzel yerlere taşıyacağız” dedi.

“Çalışmalarımız Engellenemeyecek”

Hizmet etmek istedikleri her alanda, birileri tarafından gizli taşlarla yollarının tıkandığını belirten İspiroğlu; “Karasu halkının teveccühü ve tercihinin önüne kimse geçemeyecek. Bugünden bile görmek mümkün ki, Karasu tercihini çoktan yapmış. Kimin hizmet aşkıyla tutuştuğunu, kimlerin bu hizmeti engellediğini artık halkımız biliyor. Bizim arkamızda milletvekilleri yok, bizim arkamızda büyük Karasu halkı var” ifadelerini kullandı. “Siz değerli Kurudere sakinlerinin de beklentilerini boşa çıkartmayacağız ve 1 Nisan sabahı bir kez daha kapılarını sonuna kadar halkına açan bir belediyecilik anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuşan Mehmet İspiroğlu, mahalle sakinlerinin fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi. Vatandaşlarla çay içen ve uzun uzun sohbet eden İspiroğlu’nun, talepleri de tek tek not alması dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim