Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Fahrettin Bay, olağan yazılı basın açıklamasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Türkiye gündemini değerlendiren Fahrettin Bay, “Başkanlık” sistemine geçişin en sihirli kelimesinin ‘ülkeye istikrar gelecek’ olduğunu hatırlatarak, “Gerçekten de ülkeye istikrar geldi. Başkanlık sistemine geçildiği günden beri: Enflasyon istikrarlı bir şekilde artıyor; her ay bir başka rekor kırıyor. Vergiler, zamlar istikrarlı bir şekilde artıyor. İşsizlik istikrarlı bir şekilde artıyor. Faiz ödemeleri katlanarak istikrarlı bir şekilde artıyor. Çiftçi, esnaf istikrarlı bir şekilde batıyor. İşçi, memur istikrarlı bir şekilde yoksulluk sınırının altına iniyor. Bunların hepsi de istikrarlı bir şekilde oluyor. İstikrar sadece olumlu olmaz, böyle olumsuz manada kullanılabiliyor demek ki! Bu istikrar Türkiye’yi uçuruma götürür.” dedi.

ÇARE SAADET PARTİSİ VE POLİTİKALARIDIR

Türkiye’nin içinde bulunduğu krizin her geçen gün derinleştiğine dikkat çeken Bay, “Kriz sözcüğünü hâlâ lügatlardan çıkaramadıkları için kullanabiliyoruz! Uzun zamandır yaklaşan tehlikeli durum hakkında açıklamalar yapıyoruz. Ekonominin adeta damarı olan büyük firmalarımız bir bir konkordato ilan ediyor. Yaşanan bütün gelişmelere rağmen gür bir seda ile diyoruz ki; çare var! Çare Saadet Partisi ve onun politikalarıdır” dedi.

Editör: TE Bilişim