Sakarya’da üçüncü dönemi dolduran üç belediye başkanı var. Kalan 14 belediye başkanının büyük çoğunluğu ikinci dönemini tamamlıyor. Kılıç’ın önceki günkü basın toplantısında yaptığı açıklamaya göre bu belediye başkanlarından en azından birkaçı, önümüzdeki yerel seçimde aday gösterilmeyecek.

PERFORMANS
Önceki seçimlerde belediye başkan adaylarını titiz bir çalışma sonucu belirleyen AKP yönetiminin, önceliği yine anketlerdeki sonuçlara vereceği, halkın aday hakkındaki olumlu-olumsuz düşüncelerini tartacağı sanılıyor. Başkanların hizmet performansı ve partiyle olan ilişkilerinin de masaya yatırılacağı ifade ediliyor.

ADAPAZARI VE ERENLER
Bu arada, üçüncü dönemini dolduracak olan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün yerine aday olmayı düşleyen çok sayıda partili olduğu belirtiliyor. Bu iki ilçede aday olma mücadelesinin çetin geçeceği ifade ediliyor.

 Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman üçüncü dönemini dolduruyor.

Editör: TE Bilişim