Toplantıya bir önceki ilçe Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Ali Kemal Sofu,Belediye Başkan Aday adayı Hasan Serdar Baykal ve Belediye Başkan adayı Hamit Ismailoğlu katıldılar.

İlçe Başkanı Tazim açılış konuşmasından sonra sözü Belediye Başkan aday adayı Baykal’a verdi.

Baykal konuşmasında: “Yeni İlçe Başkanımız sayın Fatih Tazim Başkanımız ve yönetimine şimdiden hayırlı görevler dilerim. Biz büyük bir aileyiz. Bildiğiniz gibi Hendek için 7 aday adayı var. Bu iş nasip işi Hendek'imiz için kim hayırlı ise o olsun. Bize bu görev tebliğ edilirse sizlerle beraber en güzel şekilde çalışmak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek ve geliştirmek isteriz. Tekrar Başkanımız ve yönetiminin hayırlı olmasını dilerim.”dedi

Hamit İsmailoğlu konuşmasında: "Yeni İlçe Başkanımız ve yönetimine görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederim. Yakın döneme kadar Fatih Başkan’ımla ve yönetimdeki arkadaşlarla çalıştık hepsi gönül insanı, dava insanı olduğuna şahidim ve gönül rahatlığı ile en güzel çalışmaları yaparak ilçemizi teşkilat adına temsil edeceklerine inanıyorum. Sayın Baykal’ın dediği gibi 7 aday adayı olarak içimizden en hayırlısı kimse onun başkan olmasını temenni ederim bize düşen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu yolda en güzel şekilde çalışmak ve onun buradaki neferleri olmaktır."

Ali Kemal Sofu konuşmasında:" Fatih Tazim Başkanımla uzun bir yol arkadaşlığı yaptık. İstifa etmeden önce de biliyorsunuz aramızdan onu hep beraber oy birliği ile seçtik. Rabbim hayırlı görevler hizmetler nasip eylesin. Bizler bir kardeş olarak her zaman yanındayız. 7 yıl Başkalığını yaptığım teşkilatımız en tecrübeli zamanını yaşıyor. Yönetimde olan birçok arkadaşımız 6 seçimde çeşitli görevlerde bulunarak tecrübelendiler. Buralarda görev yapan insanlar davasına sevdalı insanlar olmalıdır. Bu davayı sevda olarak yaşadığımız için her sorunu her engeli yönetim arkadaşlarımızla beraber aşmayı başardık. Bizim en güzel hizmetimizde bizden sonra bayrağı taşıyacak kişilerin emanete sahip çıkacak kişileri bulmak ve teslim etmektir. Göreve geldiğimiz süre içinde taşıdığım bu başkanlık bayrağını kardeşimiz olarak Fatih Tazim Başkanıma ve sizlere devrettik, en güzel şekilde taşıyacağınıza da eminim.

Evet, 7 belediye başkan aday adayımız var. Hayırlısı kimse ona nasip olmasını temenni ediyorum. Tekrar görevlerinizde başarılar dilerim.

Başkan Tazim konuşmasında:“Değerli başkanım Ali Kemal Sofu, abimiz Hamit İsmailoğlu, Kardeşimiz Hasan Serdar Baykal’a temenni ve dileklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu akşam 3 başkan adayımız hayırlı olsuna geldiler sağolsunlar. Yakın zamanda 7 Belediye Başkan Aday adaylarımız ve yönetim arkadaşlarımızla bir araya gelip birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şahsımın başkan olduğu ilk toplantımız hayırlara vesile olsun.”dedi.

Toplantı yönetim kurulu üyelerinin güncel gündem değerlendirmeleri ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim