Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk referandum sonrası teşekkür yemeği verdi. Ülkenin önünü açan sistem değişikliğine Erenler ’de verilen 74’lük destek için hemşerilerine teşekkür eden Öztürk değişikliği millete anlatanlara da yemekli toplantıda teşekkür etti.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Türkiye’nin dünyada söz sahibi olacağı, bürokrasinin azalacağı, çift başlığı ortadan kaldıracak sistem değişikliğinin ardından teşkilat mensuplarına, muhtarlara, meclis üyelerine ve sandık görevlilerine teşekkür yemeği verdi. 

ERENLER DOĞRUDAN YANA OLDU

Teşekkür yemeğinde kürsüye ilk gelen isim Ak Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz oldu. Yılmaz referandum sürecini millete aktarırken, sandıklarda kullanılan oyun güvenliğini sağlayanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “ 17 Nisan sabahından sonra daha sağlam temeller üzerine kurulmuş bir Türkiye ‘de uyandık. Sandığına sahip çıkamayanlar asla hiçbir seçimi kazanamadı, kazanamayacak” diyerek sandık görevlilerinin işlerini doğru yaptıkları için teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1989 yılında Beyoğlu Belediye Başkan Adaylığında yaşananları anlattı. Ak Parti neferlerinin görevlerini sonuna kadar yaptığına vurgu yaptı. “Erenler halkının 16 Nisan’da doğrudan yana tavır aldığını belirten Yılmaz artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.

SEFER ZAFERLE NOKTALANDI

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk kürsüye çıktığında salonda bulunanları ancak özellikle sandığa gidip tercihte bulunan hemşerilerine teşekkür etti. Başkan Öztürk “ Uzun bir seferden sonra Elhamdülillah zaferle çıktık. Bu süreç içerisinde emeği geçen çok değerli insanlarımız, kardeşlerimiz, arkadaşlarımız oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 16 Nisan referandum sonuçlarını ilk aldığımızda bende dâhil şöyle biraz burukluk olmuştu. Daha fazla olsaydı, daha fazla olmalıydı dedik. Ama sonuç olarak sandıktan sonuç güçlü Türkiye’nin önünü açmaya onay verdi.  Artık dünyada söz sahibi bir ülke olmak için daha çok çalışma daha çok üretme zamanı” dedi.

MİLLET KARARINI VERDİ

Başkan Öztürk referandumda elde edilen sonucu tartışılır hale getirmek için uğraş verenlerin emellerine ulaşamayacaklarını belirterek “Referandumun sonucunu tartışılır kılmak isteyen Avrupalı, Amerikalı ağababaların istedikleri olmayacak. Referandum sürecinde başaramadıklarını sonrasında başarmalarına izin verilmeyecek. Millet kararını verdi ve milletin kararının üstünde bir karar olamaz. Emin olun ülke genelinde ki 51,4 oy oranı çok önemli bir başarı. Şer güçlerin ittifakına rağmen milletimiz ülkesinin yanında yer alıp şer odaklarına, mihraklara haddini bildirdi. Bizler hep sefere çıkarken sefer bizden zafer Allah’tandır dedik. Sefer inananların oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi

Editör: TE Bilişim