Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı, Hizmet-iş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırlayan Fevzi Kılıç, her zaman işçi ve emekçilerin yanında olduklarını ifade ederek, “Görev sürecimiz boyunca her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimin yanında olacağım. Onların haklarının korunması bizim en önemli görevlerimizden biridir” dedi. Başkan Gökdemir ise Başkan Kılıç’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

TEBRİK ZİYARETLERİ

Başkan Kılıç’ın diğer ziyaretçileri ise Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ve İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan oldu. Kılıç, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam Burhan ise Başkan Kılıç’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek Erenler’e güzel hizmetler kazandıracağına ifade etti.

‘EN GÜZEL HİZMETİ SUNACAĞIZ’

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ile de bir araya gelen Başkan Kılıç, “Şahsına şimdiye kadar ilçemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, inşallah aynı heyecan ve birliktelik ile ilçemize en güzel hizmetleri sunacağız” ifadelerini kullandı. Genel Müdür Rüstem Keleş ise Başkan Kılıç’a başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

İŞ ADAMLARINDAN ZİYARET

Önceki dönem SATSO Başkanı ve iş adamı Mahmut Kösemusul ve beraberindeki heyet ile bir araya gelerek tebrikleri kabul eden Başkan Kılıç, “Erenler için hayallerimiz, hayata geçirmek istediğimiz projeler var. İnşallah projelerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Halkımızın beklentilerini boşa çıkarmamak adına tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞARI DİLEDİ

Devamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor ve beraberindekileri ağırlayan Başkan Kılıç, İl Müdürü Musa Zor ve beraberindekilerin çok önemli bir görevde olduklarını ifade ederek başarı dileklerinde bulundu. Kılıç, “Kurum olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Sizleri ve tüm kurum personelinizi azimli ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı kutluyor başarılar diliyorum” diye konuştu.   

GENÇLERİ AĞIRLADI

Başkan Kılıç’a bir ziyarette Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) İl Başkanı Talha İbil ve yönetiminden geldi. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan İbil’e ve yönetimine teşekkür eden Başkan Kılıç, “Her zaman olduğu gibi bundan sonrada gençlerimiz için yapılacak çalışmalarda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için her türlü fedakârlığa hazırız” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Kılıç’a gerçekleşen bir diğer ziyaret ise Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, yönetimi ve mahalle başkanlarından geldi. Kadın Kolları Başkanı Demirağ, seçim sürecinde sahada verdikleri emeklerin karşılığını sandık sonuçlarında aldıklarını ifade ederek yönetimine ve mahalle başkanlarına teşekkür etti. Başkan Kılıç ise, “Seçim sürecinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, saat gözetmeksizin sahada olan siz değerli büyüklerimize ve hanım kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum. Ben bir diğer teşekkürü ise sizlerin ailelerine ediyorum. Rabbim evlatlarınızdan ve eşlerinizden razı olsun” dedi. 

Editör: TE Bilişim