OLAĞANÜSTÜ KONGRE

21 Mayıs’ta yapılacak olan kongrede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçilmesini bekliyoruz. Sakaryalı isimlerin Merkez Karar Yürütme Kurulunda yer almasını istiyoruz. Ayrıca Sakarya’nın, bir de artık bakanlık hakkı var. Sakarya bunu hak ediyor, biz de AK Parti Sakarya ailesi olarak istiyoruz

HASTANE GİRİŞİMLERİ

1000 yataklı şehir hastanesi konusunda Erenler, Söğütlü, Serdivan ve Korucuk’ta yer önerimizi yaptık. İstenen şartlara uygun önerileri bakanlığa sunduk. Şimdi burada yer tespitiyle ilgili bir karar verildiğinde bunun programa alınması için elimizden geleni gayreti yapacağız. Yer belirlensin, yatırım programına hemen alınacak.

MİTHATPAŞA’DAN

Adapazarı Eskpresinin şehir merkezine gelmesini çok arzu ediyoruz. Etkenler var. Haziran ayında Mithatpaşa’dan seferlere başlayacak. Şehir merkezine gelmesi için Mithatpaşa’dan sonra yer altına alınması gerekiyor. Bu da maliyet nedeniyle uzak görünüyor. Trenle ilgili talepleri de bizler doğal karşılıyoruz.

Referandum sonrasında teşekkür turuna çıkan Kılıç, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin kurucusu Adnan Yüksel tarafından karşılanan Kılıç, “Sakarya seviyeli bir referandum süreci geçirdi” dedi.

Editör: TE Bilişim