Program

İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan projelerini kamuoyuna tanıttı. Orhangazi Kültür Merkezi’ndeki tanıtım toplantısına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve Milletvekili Ümit Dikbayır da katıldı. Yüzlerce partilinin de katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili Ümit Dikbayır, Sakarya’ya büyük emekleri olan Fahri Hemşehrimiz Koray Aydın’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Beka sorunu varsa!

40 milletvekili ile birlikte, milletin hakkını savunmak için TBMM’nde büyük mücadele verdiklerini ifade eden İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Şimdi önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Muhtarlarımızı, Belediye Meclis üyelerimizi, başkanlarımızı seçeceğiz. 24 Haziran seçimlerinde şimdi bize FETÖ’cü iftirasını atmışlardı. O günah ve veballe ortalıkta geziyorlar. Şimdi de beka sorunu var diyorlar ve başka türlü yakıştırmalar yapıyorlar. Ülkede beka sorun varsa, Tank Palet Fabrikası’nı neden satıyorsunuz? Bizim geldiğimiz yer belli, hedeflerimiz belli, gideceğimiz yer belli. Bizim kimseye kendimizi ispat etmeye ihtiyacımız yok.” Diye konuştu.

İYİ Parti’nin muazzam bir yükselişi var

24 Haziran seçimlerine yeni kurulmuş bir parti olarak katıldıklarını ve tartının üzerine çıktıklarını anlatan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ise “Şimdi daha oturmuş bir partiyiz. Hedefimize doğru emin adımlarla ilerlediğimizin de heyecanını yaşıyoruz.

Türk siyasi hayatı yeni bir evrime giriyor. Bu geçiş döneminde her türlü oynak zemin mevcut. İYİ Parti’nin kararlı ve onurlu duruşu ile her geçen gün yukarıya doğru muazzam bir yükselişi var.” Dedi.

Zalimler korkak olur

Siyasi iktidarın elini her tarafa kaptırdığını da iddia eden Koray Aydın, “Korku içerisinde yaşıyorlar. Şunu söylemeye çalışıyorum. Aslında zalim olanlar korkak olanlardır.  Siz onlardan korkarsınız ama aslında onlar sizden daha fazla korkar. Görevim gereği yarın seçim olursa kime oy verirsiniz gibi araştırmaların sonuçları sürekli olarak bana geliyor. Bir taraftan partimiz yukarı doğru ilerliyorsa, iktidar da her geçen gün daha zalim beyanatlarda bulunuyor ve daha baskı yapmaya başlıyorlarsa ve bir partinin genel başkanını hapse atmakla tehdit ediyorsa, biliniz ki bu korkunun sebebi sizlersiniz.” Diye konuştu.

Adaylığım özlemle başladı

Daha sonra kürsüye gelerek projelerini anlatan Dr. Arslan, adaylarının bir özlemle başladığını söyleyerek sözlerine başladı.

Dr. Arslan, “Adaylık sürecin özlemle başladı. İnsanların samimi ve tanış olduğu, çocukların ve gençlerin mutlulukla dolaştığı, yardımlaşma ve paylaşmanın tek geçer akçe olduğu, dış kapıların devamlı açık olduğu, güvenli bir şehir olan geçmişin şirin şehri Adapazarı’nı özlemekle başladı.” Dedi.

Projeler büyük ilgi gördü

Dr. Aydoğan Arslan’ın daha sonra slayt eşliğinde hazırladığı projeleri büyük ilgi gördü. Bol bol alkış aldı. Dr. Arslan, projelerinin sonunda, Büyükşehir nezdinde takip edeceklerini konuları da sıraladı. Dr. Arslan, ‘sokaklarında ıhlamurlar kokan bir Adapazarı istiyoruz” sözleriyle konuşmalarını bitirdi.

Meclis üyesi adayları ant içti

Programın son bölümünde ise Meclis üyesi adayları, sahneye davet edildi. Dr. Aydoğan Arslan, yerel yönetim adayları için İYİ Parti tarafından hazırlanan andı okudu ve Meclis üyeleri de tekrar ettiler. Programın sonunda ise büyük coşku yaşandı.

Editör: TE Bilişim