AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, siyasi seçim yasakları öncesinde 16 Nisan Referandumu ile ilgili açıklama yayınladı. Sakarya Teşkilatı olarak çalışmaların başladığı günden itibaren sahada olduklarını belirten Başkan Kılıç, “Ana kadememiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız olmak üzere sokak sokak gezerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini vatandaşlarımıza anlattık. Sakarya’mızın en uzak noktasında yaşayan kimselere dahi nüfuz ederek yeni sistemin ülkemize getireceği güzelliklerden bahsettik. Vatandaşlarımız da her zaman olduğu gibi bizleri sıcak ve içten şekilde karşıladı. 16 Nisan’da verecekleri destekten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumuyla ilgili çalışma yapan siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ile ilgili de konuşan Kılıç, “Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini düşünen siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız da duraksamadan referandum çalışmalarını yaptı. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisine, Büyük Birlik Partisine, diğer siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Davasına aşkla bağlı olan AK kadrolara da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Artık söz de karar da milletindir” ifadelerini kullandı.
PAZAR GÜNÜ SANDIĞA GİDELİM
Referandumda oy kullanmanın önemine de değinen Balkan Kılıç sözlerini “Pazar günü tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye davet ediyorum. Kararları ne olursa olsun güçlü bir demokrasi için sandığın önemi çok büyük. İrademizi sandığa giderek gösterelim. Sandığa giderek Ülkemizin geleceğine sahip çıkalım. ” şeklinde sürdürdü.

SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE DAVET
Açıklamasının sonunda Cumartesi günü gerçekleşecek olan ‘Sevgi Yürüyüşü’ne tüm vatandaşları davet eden Başkan Kılıç, “Cumartesi günü Adapazarı Belediyesi’nden başlatıp Kent Park’a kadar sürdüreceğimiz ve vatandaşlarımızın ile Sivil Toplum Kuruluşlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz ‘Sevgi Yürüyüşü’ne tüm Sakaryalı hemşerilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilişim