Milli Birlik ve Düşünce Derneği Akyazı İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Akyazı yüksek evet oranıyla güçlü bir destek verdi. Bu önemli başarıda sizlerde pay sahibisiniz. Ben başarılarınızdan ve azimli çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Tüm Akyazılı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milli Birlik ve Düşünce Derneği Akyazı İlçe Teşkilatı’nı Afet Koordinasyon Merkezi’nde bulunan makamında kabul etti. Buluşmada referandum süreci ve elde edilen başarı değerlendirildi. MBDD Akyazı İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Keleş, “Gece gündüz demeden tüm Akyazı’yı gezdik. Akyazı’da önemli bir başarı elde edildi. Sizlerde bu süreçte bize büyük bir destek gösterdiniz. Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Önemli çalışmalar gerçekleştirdiler

Milli Birlik ve Düşünce Derneği’nin önemli çalışmalara imza atan bir oluşum olduğunu söyleyen Başkan Toçoğlu, “Ülkemizin geleceğini garanti altına alan, bizim için büyük bir sıçrama basamağı olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunda da dernek olarak önemli işlere imza attılar. Akyazı yüksek evet oranıyla güçlü bir destek verdi. Bu önemli başarıda sizlerde pay sahibisiniz. Ben başarılarınızdan ve azimli çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Bu vesileyle tüm Akyazılı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim