DOĞRU ZAMAN VE NEZAKET

AKP Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, yerel seçimler öncesinde adları belediye başkanlığı için geçen aday adayı sayısının çok oluşunu, zenginlik olarak değerlendirdi. Yavuz, aday adayı sayısının fazla olmasını hep desteklediklerini belirterek, “Ancak bu sürecin doğru zamanda ve nezaket kuralları içinde olmasını arzularız” dedi.

ADI KIRMIZIYLA ÇİZİLİR

Seçim ve adaylık süreci başlamadan adaylığını açıklayıp çalışmalara başlayanların, aday oldukları belediyenin mevcut başkanını yok saymış olacağını ifade eden Ali İhsan Yavuz, “Mevcut başkanı yıpratacak bir faaliyeti hoş görmemiz mümkün değil. Bu partimize de zarar verir. Partimizin geleneğinde böyle durumlarda o kişinin isminin üzeri kırmızıyla çizilir” diye konuştu.

FİKRİMİZİ NET SÖYLERİZ

Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kulislerde konuşulan isimlerle ilgili bir soruyu da şöyle yanıtladı: “Partimizde herkesin aday olma hakkı var. Söylediğiniz isimlerin de her biri değerli. Zamanı geldiğinde fikrimiz sorulduğunda düşündüğümüzü net bir şekilde ifade ederiz. Aday belirlendikten sonra da kim olursa olsun partimizin ve bizim adayımızdır.

Editör: TE Bilişim