AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi düzenleyecekleri ‘Sevgi Yürüyüşü’ne vatandaşı davet etti. Yürüyüş, saat 16.00’da Adapazarı Belediyesi’nin önünden başlayacak ve Çark Caddesi’nin sonunda bitecek.

SANDIKTA TARİH YAZACAĞIZ

Kılıç, 24 Haziran’ın Türkiye ve Sakarya için kritik bir viraj olduğunu ifade etti ve “16 yıl önce çıktığımız hizmet yolunda, girdiği her seçimden zaferle çıkan ve her seçimde yeni bir tarih yazan partimiz, 24 Haziran Genel Seçimleri’nden de aziz milletimizin teveccühü ile zaferle; yine ve yeniden tarih yazarak sandıktan güçlü bir şekilde çıkacaktır” diye konuştu.

SAKARYA GÜMBÜR GÜMBÜR

Partinin bütün teşkilatlarının ve mensuplarının, adayların açıklanmasıyla birlikte hız kesmeden çalışmaları yürüttüğünü kaydeden Kılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizi ziyaretinde partimize gönül vermiş halkımızın meydanlara sığmayan coşkusunda ifade ettiği gibi ‘Sakarya Gümbür Gümbür’ geliyor” ifadelerini kullandı.

‘SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ’NE DAVET

Başkan Kılıç, son olarak; “24 Haziran Genel Seçimleri öncesi, seçim çalışmalarımızın sonuna yaklaştığımız 23 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da Adapazarı Belediyesi önünden başlayıp Çark Caddesi sonuna kadar devam edecek olan Sevgi Yürüyüşümüze tüm Sakaryalı hemşerilerimizle bir arada olmayı umut ediyoruz” diyerek tüm Sakarya halkını ‘Sevgi Yürüyüşü’ne davet etti.

Editör: TE Bilişim