Erenler Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, SBB Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM

Erenler ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları temsilcilerinin konuşmalarından sonra kürsüye gelen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk şunları söyledi, “Kentsel dönüşüm projemizde ilk etap konutlarımızı bitirdik. Konutlarımızın tapularını da dağıtmaya başladık. İkinci etap için de 3 Kasım Çarşamba günü ihaleye çıkıyoruz. Diğer etaplarında proje ihalesini yaptık. Onlarla ilgili en geç bir ay içerisinde son incelemelerden sonra ihale çalışmasına başlayacağız”

LİDERİN DİRAYETİ

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Toçoğlu şöyle hitap etti, “Türkiye’nin gündemi uzunca bir süre 15 Temmuz kalkışması ile ilgili olacak. Anlaşılan o dur ki; tarihte olduğu gibi Ortadoğu’da sınırlar yeniden belirlenirken ülkemizin bu masada olmasından rahatsız olan güçler bizim o masada bulunmamamız için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Son dönemde de içimizdeki hainleri kullanarak bu stratejilerini gerçekleştirmeye kalktılar. Hamdolsun liderimizin ve halkımızın dirayeti ile bu kalkışmayı önlemiş olduk” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim