Başkan Toçoğlu: “Hayırlı olsun”

AK Parti Taraklı Belediye Başkan Aday Adayı A.Tuğba Aydın Burucu’nun ilk durağı uzun seneler birlikte çalıştığı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu oldu. Aday adaylığı sürecini ve Taraklı’da yapmak istedikleri projeleri anlatan Burucu’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyemizde başarılı çalışmalara imza atan bir arkadaşımızın aday adayı olması bizleri sevindirdi. Sakarya’da bir bayan Belediye Başkanı olması gerektiğine ben de inanıyorum. Aday adaylığı süreciniz hayırlı olsun.” Dedi.

Başkan Alemdar, tecrübelerini anlattı

Burucu’nun bir sonraki durağı ise Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar oldu. Başkan Alemdar da Burucu’ya hayırlı olsun dileklerini iletirken, Belediye ve siyasetteki tecrübelerini anlattı. Tuğba Aydın Burucu ise “Taraklı’da doğup büyümüş ve ilçeme hizmet etmek istiyorum. Eğer aday gösterilip ve Taraklıların da onayını alıp Başkan olursam, sizlerin tecrübeleriniz de bizim ışığımız olacaktır. Bir kadın Belediye Başkanı olarak Mümkünlü diye anılan Taraklı’mızda nelerin mümkün olabileceğini göstermek istiyorum.” Diye konuştu.

Fotoğrafları Fatih Gürsel çekti

Taraklı’dan aday adayı olan Tuğba Aydın Burucu, seçim çalışmalarında kullanacağı fotoğrafların çekimi için de, Taraklı’nın markalaşmasında büyük emekleri olan Fatih Gürsel ile bir araya geldi. Fotoğraf sanatçısı Gürsel, herkesin gönlünde Taraklı’nın bambaşka bir yerinin olduğunu ama kendileri ve sanatçı dostlarındaki yerinin çok daha farklı olduğunu kaydetti.

Editör: TE Bilişim