Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantıda, yerel seçim sonuçları değerlendirilecek. Kızılcahamam'daki Eliz Otel'de, 26- 27- 28 Nisan'da gerçekleştirilecek toplantıya, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il başkanları, il kadın ve gençlik kolları başkanları ile büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkan vekilleri, il genel meclis başkanları ve kabine üyeleri katılacak.

Toplantıda cumartesi günü Yerel Yönetimler Başkanlığı ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; pazar günü ise Hazine ve Maliye Bakanlığı sunumları yapılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü saat 10.15'te yapacağı açılış ve pazar günü saat 14.00'te yapacağı kapanış konuşmaları dışında toplantılar, basına kapalı gerçekleştirilecek.

Kamp programı hakkında konuşan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever: “Kızılcahamam kampı vesilesiyle 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrası genel merkez nezdinde ilk toplantımızı gerçekleştirmiş olacağız. Allah’a hamdolsun ki seçim sürecinde gayretle ve samimiyetle çalıştık ve sandıktan başarılı bir şekilde çıktık. Sakarya’mız Türkiye genelinde partimize en çok oy kazandıran beşinci il oldu. Bu başarıdan dolayı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kampta bir teşekkür alacağız. Halkımızın sandıkta seçim için verdiği mesajlar çok net ve açıktı. Bizde arkadaşlarımızla birlikte seçim biter bitmez kollarımızı sıvayarak detaylı bir faaliyet raporu hazırladık ve genel merkezimizin yetkilileriyle paylaştık. Ben bu süreçte gayretlerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlıklarımıza, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza ve özellikle mahalle başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanıyor ki yeni dönemde de Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimiz gönül belediyeciliğinin timsali olacak ve kamu yararına icraatları hayat geçirirken aynı zamanda gönüllere girmeyi de başaracaktır. Biz 1 Nisan itibariyle verilerimizi önümüze koyduk, bir sonraki seçimler için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Sayılı günler çok çabuk geçiyor. Bundan sonra da teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde yürüyerek 2023 hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle Kızılcahamam kampımızın hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine değindi.

Editör: TE Bilişim