VATANDAŞIN OYU EMANETİMİZDİR

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, partisinin “Sandık Görevlileri Eğitimi”ne katıldı. İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim öncesinde konuşan Kılıç, “Sandık görevlilerimiz bizim için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın kutsal oylarının doğru bir biçimde kayıt altına alınması açısından temel bir görevi ifa ediyorlar. Atılan her oy vatandaşın bize bir emanetidir. Bu emanete sahip çıkacağız” dedi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK BELEDİYECİLİK

“Yerel seçimler bizim için son derece önemli” diyen Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz bu seçimler için ‘Başarabiliriz’ diyoruz insanlarımıza. Evet başarabiliriz ve başaracağız. Biz Adapazarı’nın daha iyi yerlere gelmesi, şehrin daha mutlu olması, sosyal belediyecilikle tanışması ve insanlarımızın daha çok kazanması için bu göreve talibiz. Uygulanabilir projelerimiz ile şeffaf bir yönetim göstererek Türkiye’ye örnek olacağız. Belediye ile vatandaşların nasıl uyum içinde çalışarak bir yönetim gösterebileceğini kanıtlayacağız. Adapazarı’nı asfaltsız sokaklardan kurtaracağız. Bu şehre 15 yıldır reva görülen yönetim anlayışını sona erdireceğiz.”

ESNAF VE ÇİFTÇİ DAHA ÇOK KAZANACAK

Kılıç sözlerini şöyle tamamladı: “Biz esnafın daha çok kazandığı, çiftçinin mahsulünden daha çok kar ettiği, meslek edindirme merkezleri ile işsizlik sayısının en az indiği, sosyal projelerle Adapazarlı olmanın ayrıcalık olarak hissedileceği bir belediye hayal ediyoruz. Projelerimizin altyapılarını oluşturuyoruz. Biz vaat siyaseti uygulayamayacağız. Bir hedef gösterip o hedef için çalışacağız. Tarım Destek Ofislerimiz ile çiftçimizi, Yatırım Destek Ofisimiz ile esnafımızı ve üreticimizi, Dış Ticaret Ofisimiz ile de ihracat yapmak isteyen tüm girişimcilerimizi belediye olarak destekleyeceğiz. Biz halkın belediyesi olacağız. Sizler destek verirseniz, bu düzen değişmeli diyen halkımız destek verirse biz bu işi başarırız. İnanıyoruz, kararlıyız ve başaracağız.”

Editör: TE Bilişim