“İşbirliğimizi Kuvvetlendirmek İstiyoruz”

AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve teşkilat mensupları ile seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Adayı Işıksu, programı kapsamında, Sakarya Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun, SAKVA Genel Müdürü Mehmet Ersöz, Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Erol Maden’i ziyaret ederek, “Paydaş kurumlarımızla işbirliğimizi kuvvetlendirerek Adapazarı'mıza hep birlikte hizmet etmeyi hedefliyoruz.” mesajını verdi. AK Parti İl Kadın Kolları’nın düzenlediği “İlçemde Sohbet Saati Adapazarı” programına katılan Işıksu, “AK Kadınlar, her seçimin kahramanıdır. Kahramanlarımıza çok güveniyoruz. Çok çalışacağımızı biliyorum. İnşallah seçimlerde daha başarılı sonuçlar alacağız.” dedi.

“Kültür Sanat Çalışmalarına Destek Vereceğiz”

Programı kapsamında Adapazarı esnafını da ziyaret eden Başkan Adayı Işıksu, SEAH Sağlık Caddesi, SEAH Taksi Durağı, Hal Caddesi, Kurtoğlu İşhanı ve Havuzlu Çarşı’da esnafın taleplerini aldı. Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Işıksu, “Adapazarı'mızın geleceğine umutla bakıyorsak bunu en çok esnafımızın kurduğu güzel cümlelere, desteklerine borçluyuz. Adapazarı'mızın esnafı, sosyal dayanışmanın, toplumsal dokunun, helâl kazancın, birliğin ve bereketin teminatıdır. Allah yüzlerini hep güldürsün ve onları memnun edecek hizmetlere bizleri vesile kılsın.” şeklinde konuştu. Havuzlu Çarşı’da Adapazarı’nın değerlerinden olan öykü ve deneme yazarı Necati Mert’i de ziyaret eden Başkan Adayı Işıksu, “Adapazarı’mızın değerlerinden ilham alarak kültür, edebiyat ve sanat çalışmalarına destek vermek istiyoruz.” diye konuştu.

“Adapazarı’mız İçin Sözü Olan Herkesi Dinleyeceğiz”

Akşam programında mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Mutlu Işıksu, Turnadere, Solaklar ve Bileciler’de hemşehrileri ile buluştu. Ziyaretlerde konuşan Başkan Adayı Işıksu, “Biz Adapazarı'mıza aitiz, şehrimizi çok seviyoruz. Adapazarı'mızın ruhunu doğru anlayarak, hafızasına, ufkuna ve kimliğine uygun çalışmalar yapmak için yola çıktık. Bu yolda Adapazarı'mız için sözü olan herkesi dikkatle dinlemeye her zaman devam edecek; bereket diyarı Adapazarı'mızın tarımına, ticaretine, turizmine değer katacak, hemşehrilerimizin fikirleriyle yoğrulmuş, geçmişimizin değeri, bugünümüzün modern anlayışıyla tasarlanacak çalışmalar yapmayı hedefliyor; hep birlikte, sokaklarımızı, mahallelerimizi, Adapazarı'mızı her alanda daha ileriye taşıyacak hizmetler sunmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim