MÜSİAD ve Patronlar Platformu’ndan Destek Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri ile Patronlar Platformu Sakarya Şubesi Başkanı Özkan Pınar ve yönetimi, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun.” dileklerini iletti.

“Bu Şehre Hizmet Ediyoruz”

MÜSİAD ziyaretinde konuşan Başkan Yaşar Coşkun, Adapazarı’nda yeni bir hizmet döneminin başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “MÜSİAD olarak Mutlu Başkanımızın hizmet bayrağını devralmasından dolayı mutluyuz. Bünyemizden meclis üyelerimiz var. Birçoğumuz Adapazarı eşrafından, bu şehre hizmet ediyor. MÜSİAD olarak ortak çalışma yapmaya hazırız. Allah muvaffak eylesin.” diye konuştu.

“Adapazarı’nı Güzel Bir Gelecek Bekliyor”

Patronlar Platformu ziyaretinde konuşan Başkan Özkan Pınar, henüz yeni kurulmasına rağmen güçlü ivmesiyle dikkatleri üzerine çeken, genç kadrosu ile başarılı çalışmalar yapan bir platform olduklarını belirterek Başkan Işıksu’nun hizmetlerine destek olmak için hazır olduklarını vurguladı. Pınar, “Adapazarı’nı, genç başkan ve genç ekibi ile güzel bir geleceğin beklediğine inanıyorum. Bizler de Mutlu Başkanımızın çalışmalarına destek olacak projeler hazırlamaya varız. Değerli Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

“Ses Getirecek Çalışmalara Katkı Vermeye Hazırız”

Gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mutlu Işıksu, “MÜSİAD, bizim en önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan, hem başkanı hem de yönetimi Adapazarı’mıza önemli katkılar veriyorlar. Destek mesajları için çok teşekkür ediyorum. Patronlar Platformunun gençlik dinamizmi ile şehrimize önemli katkılar vereceğine de inanıyor, başarılar diliyorum. Adapazarı denince akla gelen ilk kelimelerden biri ticarettir. Adapazarı, ticaretin kalbinin attığı yerdir. İş dünyamız da sağ olsunlar gayretli çalışmalar yapıyorlar. Şehrin ekonomik yaşamını daha ileri noktalara taşıyacak tüm çalışmalara destek vermek istiyoruz. İletişim kanallarımızı daha da geliştirerek, ses getirecek çalışmalara elimizden gelen tüm katkıyı vermeye biz, hazırız.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim