Köşe yazarlarından Erol Afşar’a gündemi değerlendiren MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Afrin harekatını değerlendirdi. Afrin harekatının sadece tek bir kişiyi ilgilendirmediğini belirten Açba, “Afrin harekatı sadece Bahçeli’nin, Erdoğan’ın meselesi değil, herkesin meselesidir” dedi.

TÜRK MİLLETİNİN

Kendi ideolojik yapısından söz eden Açba Türk Milletinin her sorunu içerisinde kendini de gördüğünü belirterek, “Benim ideolojik kimliğim sadece Allah rızası çerçevesinde feragat ve sevgi hissiyle kendini Türk Milletinin her sorunu içerisinde kendini gören ve hisseden bir yapım var. Ben Zihni Açba olarak kendimi Afrin’in içerinde hissediyorum” diye konuştu.

AYNI ZİHNİYET

Afrin harekatında hükümetin yanında yer aldıklarını belirten Açba, yapılan yanlışın da her zaman karşısında olacaklarını kaydetti. Milletvekili Açba şöyle devam etti, “AKP, Türk Milleti diyor, Kızıl Elma diyor, Türk Devleti diyor. Bizler de bu yüzden hükümete destek verdik. Yoksa aynı zihniyetle yan yana değiliz. Bizler mecliste bulunan bir siyasi parti olarak bu harekatta devletin yanındayız. Ancak yapılan yanlışın da her zaman karşısında olacağız” Sümeyya Özne

Editör: TE Bilişim