Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül'ün katılımıyla Hendek'te gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, ilçe başkanları, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Durmak yok yola devam

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, toplantının hayırlı olmasını temenni ederken; Hendek Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ali Kemal Sofu, "Durmak yok, yola devam. Hep birlikte gezip projelerimizi anlatacağız. 31 Mart'ta zafer kazanacağız. Rabbim hepinizden razı olsun" dedi.

Zafer Cumhur İttifakı'nın olacak

MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, "Bugün gördüğümüz tablo 31 Mart'taki zaferin habercisidir. AK Parti İl Başkanımız Yunus Tever'le birlikte adaylarımızın ve meclis üyesi arkadaşlarımızın arkasındayız. İnşallah Hendek'te zafer Cumhur İttifakı'nın olacak" derken; AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Cumhur İttifakı aday toplantısından bu güzel buluşmada yer almaktan çok mutluyum. Bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum" dedi.

31 Mart'ta Sakarya'da bayram olacak

Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, "50 yıl önce atılan tohumlar Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte bugünlere geldi. İnşallah 31 Mart'ta bayrağımız en güzel yerlere asılacak. AK Parti'nin hizmet yolcuğunu Sakarya'da gayretle sürdüreceğiz. Sevdamız olan şehrimize Sakarya'yı örnek şehirler arasına taşıyacağız. İnşallah 31 Mart'ta Sakarya'nın bayramı olacak" dedi.

Cumhur İttifakı ile Türkiye güçlenecek

MHP Grupbaşkanvekili Levent Bülbül, "Cumhur İttifakı vatandaşlarımızın kalbine giren, onaylanan bir ittifaktır. Ne mutlu ülkemizin ilerlemesi, gelişmesi için Cumhur İttifakı'na katkı sağlayanlara. İstediklerini gerçekleştiremeyenler farklı konularda vatandaşlarımızın algısını değiştirmeye çalışıyor. Cumhur İttifakı'nın tek düşüncesi güçlü Türkiye ve 2023, 2071 hedefleridir.  Bu seçimde önemli görevlerimiz var. Bu görevde milletimizin, memleketimizin bekası, gelecek nesillerimize iyi bir ülke bırakmaktır. Cumhur İttifakı ile Türkiye güçlenecek. Bu seçimin bir önemi de budur. Hendek'te ittifak adayımızın arkasındayız" dedi.

Milletimizin desteğiyle güçlü kalacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemizde, şehrimizde ve ilçelerimizde çok büyük yenilikler gördük. Nice badireleri de birlikte atlattık. Şimdi yeniden zorlu günlere dönmemizi isteyenler var. Ama milletimizin desteği ile güçlü olacağız. FETÖ ile mücadelemiz devam ececek. PKK'nın belini kırdık, tamamen kurutacağız. İnşallah 31 Mart'ta Hendek yeni bir tarih yazacak" dedi.

31 Mart'ı zaferle taçlandıracağız

Hendek'te bir dizi ziyaretlerin ardından Aday Tanıtım Toplantısı'na katılan AK Parti Grup Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Coşku ve sıcakkanlılığınız için teşekkür ediyorum. İnşallah Hendek'te adayımız Ali Kemal Sofu'ya, Büyükşehir'de Ekrem Yüce'ye destek verecek, Sakarya'ya ve Hendek'e hizmet etme fırsatı bularak büyük işler başaracaklardır. Geçtiğimiz 6 yıllık süreçte çok vahim olaylarla karşılaştık. Büyük badirelerden geçtik. Şimdi yeni bir seçime gidiyoruz. Biz milletimizin iradesinden başka bir güç tanımıyoruz. İnşallah milletimiz bizim arkamızda olduğu müddetçe oyunları bozacağız ve 31 Mart'ı zaferle taçlandıracağız" dedi.    

Editör: TE Bilişim