1.AYAK: Yarış yaşamlarına bu koşuyla birlikte ‘merhaba’ diyecek olan 2 yaşlı İngiliz taylarının ayaklarının düz basmasını diler kariyerlerinin başarılarla dolu geçmesini temenni ederim. Uzun süredir idman pistinde olup iç pistte yaptığı hazırlıklarında göz dolduran NİĞDE BEYİ, ilk sınavında birincilikle tanışmaya en yakın taydır. Bu yarışına Ankara’da arka arkaya galoplarla hazırlanıp yeterli pişkinliğe ulaştığı gözlenen KEPHISSOS, dereceli işlerini yarışına yansıtması halinde etkili koşabilecek NIPPON, kazanacak düzeye geldikleri belirlenen RIGHT NOW, SEMERKANT ve GHOST FLY daha sonra sırasıyla dikkate alınması gereken isimler.

2.AYAK: Mesafenin uzun oluşunun yanı sıra kilo farklarının da şansları dengelediği mücadelede her ismin kazanma ihtimali bulunuyor. Son form durumlarına göre GINA MONTANA, STALLION FALCON, FARİLYALI, MORTODELA, LEXINGTON FIRE ve KING OF ROCK sırasıyla değerlendirmenizi önereceğim safkanlar.

3.AYAK: Son yarışlarına oranla rakipler daha uygun olmasıyla DÜŞLEM ön plana çıkıyor. Bilinen kalitesiyle ŞÜKRÜ, kazandığı yarışlarla sınıf atlamış görünen ÖNCÜPINAR ve ciddi işlerle hazırlanan SARAYBOSNA favoriyi zorlamasını beklediğim safkanlar.

4.AYAK: Bu pist ve mesafede son yarışını virajı sonuncu dönmesine rağmen güçlü sprintiyle kazanan SİMAYKOÇ, kusursuz pist görünümüyle kazanmasını beklediğim tay olup banko yazabiliriz.

5.AYAK: Etkili binicisiyle TİJİWARE alternatif banko adayım. Kuponlarını sağlama almak isteyenler CARUSO ve BEST OF ELA ikilisini ilave edebilirler.

6.AYAK: Grupta bu mesafede en iyi dereceye sahip BALDAĞI tecrübeli binicisiyle favorim. Formlarını artıran GÜLDÜRGÜLDÜR, HİDAYET ve TUMBULBEYRUT rakipleridir.

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (6-5-9-7-8-2) (5-2-8-7-1-4) (1-4-5-3) (1) (2-3-1) (4-5-9-3)