1.AYAK: Dördüncülükte kaldığı son çim yarışı sonrası galoplarında hayli farklılaşan YELLOW FIN ve ilk startında burada kumda fazla zorlanmadan elde ettiği dördüncülüğü dikkat çekici olup bu defa daha sıkı işlerle hazırlanan BEST OF HAZAL ikilisine birincilikte eşit şans tanıyorum. Sürekli artan formlarıyla kazanacak düzeye geldikleri belirlenen WORLD FAST, BIG FARRIER ve KOÇAY sürpriz beklediğim isimler.

2.AYAK: Önceki sezon bu pist ve mesafede kazanan, bu sezon Adana kumunda kısa mesafede iki birincilik yapmayı başaran SHUTKA, bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında tam anlamıyla kusursuz bir görünüme sahipti. Tecrübeli pilotunun da katkısıyla sonlarda yapacağı etkili sprintle yarışı lehine çevirmesini bekliyor banko öneriyorum.

3.AYAK: Geçen sezon bu pist ve mesafede ağır çimde birinciliği bulunan form durumu çok iyi HERGELE ve bu yarışına ilgililerince özenle hazırlanan AKHUN mücadelesi birinciyi belirler. Tempo yarışlarının seven OĞLUM EGE önde boş kalırsa yarışın sürprizini yapabilir.

4.AYAK: Kiloların şans faktörlerini eşitlediği koşuda sizlere sırasıyla MONTEGO, YOLDAŞHAN, ERKMEN, PARPALİ, BİRKASIM ve RODOSTO yazmanızı öneriyorum.

5.AYAK: İlk startlarını düzgün fuleleriyle kazanırken adeta usta atlara taş çıkartan BÜYÜK ADAM ve SÜPER STAR öncelikle düşünülmeli. CİBEK OĞLU ve PARAMPARÇA daha sonraki şanslılar.

6.AYAK: Ağır çimde kazandığı yarış sonrası düzenli işlerle formunu ileriye taşıyan NESTOR ilk şans verdiğim safkan. Beğenilen hazırlıklarıyla PEARL GEM, COOL PRINCE, LITTLE KING ve ZAFER MEYDANI favoriyi zorlamasını beklediğim isimler.

Herkese bol şanslar... SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (4-6-3-1-2) (7) (2-6-7) (6-5-1-3-4-2) (2-4-1-3) (3-1-4-5-2)