Serdivanspor bu sene teknik ve de oyuncu grubu adına yenilenen yüzüyle karşımıza dikildi. Onları Karasu Yalısporu yenerken, ortaya koyduğu futbol hikayesi içinde seyrettim. Ekrem Karaberber’de ki 90 dakikanın içinden çıkan sonuç iyi ,oynanan futbolun içinde soru işaretleri var.

Yalıspor gibi daha hazır olmayan bir takım önünde savunmada verilen pozisyon çokluğu teknik adam ve de oynayanlar tarafından sorgu masasına yatırılmalı. Sarı Siyahlı ekipte orta saha ile ileri üç bağlantısı da çok şık futbol resmi vermiyor. Bu nedenle de savunma rakibe karşı bayağı açık verdi. Serdivanspor kadro kalitesi ile kazanırken ,Karasu yalıspor rakibinin kendisini çok fazla hırpalamasına musade etmedi. Yalıspor şayet gol yollarında son hamlelerde başarılı olacak hale gelirse, bu günkünden daha iyi takım olur.

Yalıda savunma zaafı da futbol kantarında tartılmalı. Muzaffer iyide yanındaki partner , oranın adamı değil. Yalıspor’da orta sahadaki Bedirhan’ın futbol zekası hemen fark ediliyor. Sonuç olarak Serdivanspor kazanıp ikide iki yaptı. Kazanana kızılmazda ,kazanan bu ligin üstünde bozu veriyorsa dünden daha iyi olmalı.

Sarı Siyahlı ekibin iki beki Erkan ve İsmail son derece iyi. Enes Şimşekte orta sahadan forvete verdiği destekle iyi izlenim bıraktı. Tecrübeli Ümit Tale attı ,attırdı ,güne önemli katkı verdi.

Bu Serdivanspor bu haliyle geldiği yere döner mi ? Bu bende soru işareti bıraktı. İlk on bir tercihi içine sonradan dahil olanlar oyuna fazla katkı veremediler. Yeni teknik adam bunu da futbol cantası içine koyup nedenleri üzerinde durmalı. Yalıspor da bu ligde kalmak istiyorsa bulduğunu atmayı ,ve de daha fazla ayakta kalmanın üzerine daha iyi mücadele eklemeli.