1.AYAK: Koşuya katılan isimlerin tamamının iddiasının yüksek olacağını umuyorum. Bu yüzden Altılı Ganyan’ın ilk ayağına HEPSİ yazmanın daha isabetli tercih olacağını düşünüyorum. Küçük kurgulara BRACCIOFERRO, MISTER TICKER ve STRIKE HARD üçlüsünün yeterli olacağı kanaatindeyim.

2.AYAK: Sürprize müsait koşuda; her geçen gün gerçek gücüne ulaştığı gözlenen LAWLEES başta olmak üzere, HAKK HANI, OPRAH, TATVAN BEYİ, RIO BLONDIE, ULRİKE ve ITABELLUS sırasıyla değerlendirilmesi gereken safkanlar olacaktır.

3.AYAK: Kısa vade koşu tecrübesi bulunan DARK TOWER, Adana’dan tırnağının ucunda gelen YOUNG BOY ve etkili jokey avantajlı BABAFIRAT ilk planda düşünülmeli. Aşama kaydettikleri gözlenen BOLD KHAN, RENTELE, MONTİ ve KISMETLİ geniş kurgularda mutlaka dikkate alınmalıdır.

4.AYAK: Form ve performansları birbirlerine yakın olan PERSISTANCE, TOLERANS, ATLAS BEYİ, GÜLDÜR YÜZÜMÜ ve AFTER DEAD isimli safkanlar ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretlenmelidir.

5.AYAK: Bir süredir takibimde olan ve bu yarışa ilgililerince özenle hazırlanan SEE YOU AGAIN, idman pistindeki mükemmel görünümüyle yarışı lehine çevirmesini bekliyorum. Günün ilk bankosu olarak yazabiliriz. 6.AYAK: Daha önce grup koşularda bu mesafede rakiplerinden çok daha iyi dereceler elde eden YURDAKUL’un gücü bana göre bu rakiplerini mağlup etmeye yetecektir. Beğenilen hazırlıklarıyla uzun süren birincilik hasretine son vermesini bekliyorum. İkinci bankom...

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (HEPSİ) (7-1-2-4-3-10-11) (3-6-1-2-4-8-9-5) (8-5-4-1-2) (8) (10)