2 Nisan Pazartesi günü yapılan seçim de önemliydi ama bugünkü kadar değildi. Bugün yapılacak olan seçim, 2 Nisan Pazartesi günü SATSO Meclis Üyeliğini kazanan 87 ismin tercihlerinden oluşacak. Kimi, ‘Akgün Altuğ’ diyecek kimiyse, ‘Mahmut Kösemusul’ Bugün ortaya konulacak olan sandığın dibini, 2 Nisan Pazartesi günü ‘Meclis Üyesi’ olmuş isimler tutmuş vaziyette.

                                                  **

Yönetim kurulu başkanlığı için iki isim var. Ki bunun üç olması mümkün değil. İsimlerini de yukarıda yazdık. Şimdi bu iki isimden birinin yönetim kurulu başkanı olabilmesi için SATSO’da çeşitli farklılıkta kombinasyonlar gündeme gelmekte. ‘Şöyle olursa böyle olur, böyle olursa şöyle olur’ misali ve de örneğinde olduğu gibi kombinasyonlar 2 Nisan Pazartesi günü akşamından başladı ve bugüne kadar devam etti. Sandığa atılmamış bir oy kalana kadar da devam edecek. Sonra mı? Sonrasını da en son oy sandığa atılıp sayım için tekrar dışarı çıkarıldıktan sonra göreceğiz, çözeceğiz!..

                                                   **     

MAHİR SAĞLIK!

Kim bu Mahir Sağlık? Birkaç ay geri gidip Mahir Sağlık’a öyle bakmak istiyorum. Bir özetleme yapıp yaşananlara layık mı, değil mi? Ve bu karara da geçtiğimiz hafta vardım. Şimdi yazıyorum…

                                                        **

Sakaryaspor’a transfer edildikten sonra, ‘Her şeyi o yapacak’ izlenimini ortaya atmak yok mu, işte bir türlü o noktayı anlamadım, anlayamadım. Bu adam hem forvet, hem de forvet arkası oynayabilen bir oyuncu. Hatta zorlarsan bek, ön libero hatta kalede bile oynar belki:-

                                                         **

Almanya’da kiralık gittiği SC Pederborn 07'de 15 gol 8 asistle sezonu tamamlamış ve takımının ligi 5. bitirmesinde büyük pay sahibi olmuş. Kendisi de Budesliga 2’de gol kralı olmuş bir futbolcu. Bu performansından sonra Wolfsburg'un olmasa bile, daha alt seviyedeki takımlarının ilgisini çekmişti. Hatta hatta Türkiye’ye gelme meselesi daha da ısınmış olarak biliniyordu ve Sakaryaspor’a geldi. Bu oyuncuyu, Sakaryaspor’a kim getirdiyse şu köşeden tebrik etmeme izin verin.

                                                        **

Bu futbolcunun futbolculuğunu, kıymetini ve de kadrini bilmeyen bazı bizim takım taraftarlarının, ilk geldiği haftalarda kaçırdığı goller için adama sosyal medyadan ne ağır küfürler ettiklerini bilenlerdenim. Fazla değil, daha üç-beş hafta öncesinden söz ediyorum. Hatta Mahir Sağlık’a, bazı sosyal medya kullanıcısı bizim taraftarlarımızdan bazıları, ‘Almanya biletini alayım da git buradan’ diyordu.

                                                       **

Ne oldu? Sonra her şey değişti. Kaç haftadır Mahir Sağlık sırtlamaya başladı takımı. 2 gol attı kazandık! Bir başka maça 70’ten sonra girdi 2 gol attı millet uyandı. Ve geçtiğimiz hafta yine bir attı, bir attırdı. Bu adam futbolcu arkadaşlar. Bu adamda o futbol dolu dolu var. Kalan şu birkaç haftada sadece destek, o kadar. Sadece destek. Ha bu arada, Mahir Sağlık babamın oğlu değil. Şuradan içeri girse bile kim olduğunu bilmem, tanımam! Bilmem anlatabildim mi?!..