Sakaryaspor Play-off’un ilk ayağında Bandırmaspor’a yenilmedi. Amma velakin gerçekçi olmak lazım lig serüveninde iki maçta dokuz gol yediğimiz Bandırmaspor’la oynayacağımız rövanş mücadelesine çok fazla umut taşıyamadı.

Umut bitmedi ,bitmesine de, bizi halen var olan Şans, İhtimal başta olmak üzere, bizi rövanşın futbol treninde ,bir üst tura taşıyacak futbol patlaması, bizim evin futbol mutfağında var mı?

Biliyorum çıkmayan candan umut kesilmez, biliyorum daha her şey bitmedi, hakem bitiş düdüğünü çalmadı daha. Öyleyse rövanşta santrada azda olsa bir şans topu duruyor. İlk maçta şans golü Bandırmaya göz kırptı, rövanşta bu şans topunun bizden yana yürümesi adına Yeşil Siyahlı oyuncuların ilk maçtan daha fazla efor sarf etmeleri gerekecek.

Daha her şey bitmedi bitmesine de, bizim futbol yüreğimizde saha içi kadar saha dışı ( Yönetimsel ) olayların sıkıntıları bizi karamsarlığa itiyor. Hani biz play-off takımıydık. Böyle saplantılara kapılıp hayal kurmakla olmuyor bu işler. O zamanlarda yaşadığımız futbol direnci, futbol inancı bu gün var mı?

Unutmadan inançlı Sakaryaspor geçmişte, Bandırmaspor’u Mardan’da 5-1 yenerek TFF 1 ligine çıkmıştı. Umarım tarih ,her türlü olumsuzluğa karşın tekrar eder.

Bu Sakaryaspor bizim ve ondan başkada Sakaryaspor yok. Pazartesi rövanş günü. Bugün umarım bizim günümüz olur, umarım Playofftan çıkan takımın adı Sakaryaspor olur. Yoksa aksi ihtimaller önümüzdeki sezon Rüstemler çok şeyleri ( olumsuzlukları, karmaşayı)taşır.