Sakaryaspor uzun bir aradan sonra Muğla da bir süredir unuttuğu yenilgi ile tanıştı. İkincilik çekişmesi  içinde olduğumuz Darıca da Bingöl de kaybedince, sıralama içinde yatan Play Off eşleşmesinde değişiklik olmadı.  Rakibimiz bu an itibarıyla Bayrampaşa.
   Kısacası yenildik ama TFF 2 ligine ulaşmak adına önümüzde duran Play Off durağında bir  İstanbul, bir Sakarya heyecanı  yerinde duruyor. Bazen yenilgiler bir türlü göremediğiniz eksikleri görmek adına  ,futbol yanlışlarını onarmak adına takım oyuncularına ,takımı yönetenlere yeni ek bilgiler verebilir diyerek bu yenilginin içindeki hüznü azaltmak gerek. 

ADAPAZARI EN NİHAYET
   Bir ara kendi elleriyle rakiplerini Bal pastasına ortak eden Adapazarıspor  son anda sevindi. Üç yıldır geldiği yere dönmek adına İki İbrahim’le hamle üstüne hamle yapan Mavi Beyazlı ekip sonunda İbrahim Aygün Başkanlığında Karamana Bal heyecanını tekrar taşıdı.
   Bu futbol hikayesi içinde yatan ihtiras, tutku, heyecan içinden yazılacak çok şey çıkar. Adapazarıspor geçmişte yaşadıklarının içinde olan eksikleri bir kenara not ederek geldikleri futbol yolculuğunun içinden, Bala yükselişi çıkardıysa eğer, bunun içinde doğru izlenen yolun dışında, futbol şansıda yaver gitmiştir.
    Futbolda şans yok mudur? Tabi ki vardır.
    Karasu Güvende Sezai’nin vuruşu direklere değil de ağlarla selamlaşsaydı 85 de Karasu da yıkılan taraf Adapazarı olurdu. Ama olmayan, direğe toslayan toptan sonra gelişen Adapazarı atağında, Gürkan Kaya attı, Karamana sevgi seli eşliğinde Bal türküsü yol aldı.
   Emeği geçenleri kutlar  Bala hoş geldin Adapazarı deriz. Bu başarıda iki yıl Bal inadını diri tutan İbrahim Nalbant’ta da pay uzatmak gerek. O pes etmedi nöbeti Bal projesini  yeni yönetimin önüne bıraktı. O inat bana göre Adapazarıspor’u bu günlere taşıdı.