ÖNEMLİ ADIMLAR

Teşkilat binasında gerçekleştirilen toplantıya AKP Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, AKP Eskişehir Milletvekili Ülker Can, AKP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya ve akademi öğrencileri katıldı.

İŞ BAŞINDA

AKP ile siyasetin itibar kazandığını ve mecranda yürüdüğünü belirten Başkan Toçoğlu, ‘Siyasetin itibarını korumak, siyaseti yapan insanların elindedir. Siyaset yapan insanlar, bu işin gerektirdiği ahlak ve güven duygusu ile hareket etmezler ise kendi destekçilerine elleriyle zarar vermiş durumuna düşerler. Onun için diyoruz ki, AKP farklı bir konumu var. İşin başındaki insanlar çok önemli’ dedi.

HİZMETLER

Toçoğlu, ‘Büyükşehir Belediyesi olarak hidroelektrik santrali yapıyoruz, baraj yapıyoruz. Şehrimize Sapanca Gölü’nden su veriyoruz. Şehrin konumundan dolayı bu işlemler terfi istasyonları ve enerji ile gerçekleştiriliyor. Sakarya Nehri üzerinde inşa elden HES ile yıllık enerji ihtiyacımızın yüzde 60’ını karşılamayı hedefliyoruz. En modern teknoloji ile arıtma tesisleri inşa ettik’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim